Now Reading
Nauja atlikėja Matilda debiutuoja daina „Someday“ ir jos vaizdo klipu

Nauja atlikėja Matilda debiutuoja daina „Someday“ ir jos vaizdo klipu

Nauja atlikėja Matilda debiutuoja daina „Someday“ ir jos vaizdo klipu

Laikas.lt

1-ąją žiemos dieną savo debiutine daina „Someday“ bei specialiai jai sukurtu vaizdo klipu klausytojams bei žiūrovams pasirodė nauja atlikėja Matilda. Savo daina ji tikisi pritraukti įvairaus klausytojo dėmesį: tai šiam metų laikui itin tinkanti lyriška ir šiek tiek niūri baladė, nuspalvinta Lietuvoje retai girdimų instrumentų, tokių kaip bandža ar steel gitara skambesiu, suteikiančiu dainai kiek egzotišką, country-folk įspūdį.

Kilusios iš Šiaulių, tačiau šiuo metu Vilniuje gyvenančios Matildos veidas nėra visai naujas Lietuvos muzikos pasaulyje. Apie penkerius metus buvusi gatvės džiazo ansambliu save vadinančių „Rhythm Junkies“ veidu bei koncertavusi kartu su viena žymiausių Lietuvos indie grupių „Colours of Bubbles“ (su jais įrašiusi singlą “Cut It Out”), Matilda turėjo daug progų pasisemti reikiamos patirties ir žinių pradėti asmeninę muzikinę karjerą.

Vaizdo klipas dainai „Someday“, filmuotas pačiame Vilniuje, žvarbų ir lietingą rudens savaitgalį. Muzikiniame klipe išvysti galima ne tik pačią Matildą ar jos bandža grojantį brolį (dainai išties įrašiusį bandžos garso takelį), bet ir jos šunį, klipe atliekantį itin svarbų vaidmenį. Klipo idėja siekta simboliškai pavaizduoti pasiklydusio žmogaus kelio ieškojimus, klausytojui paliekant laisvę tai interpretuoti savaip.

„Nors mano muzika itin asmeniška – nuo išgyvenimų ir patyrimų iki nuotaikų, – savo kūryba nesiekiu pasakoti apie save. Kuriu įkvėpta to, kas vyksta mano gyvenime ir aplink, bet ne apie tai. Tikiuosi, kad „Someday“ bus tik startas ilgoje kelionėje, nes minčių, planų ir ambicijų ateičiai yra labai daug“,- teigia Matilda.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Dainą „Someday“ ir jos vaizdo klipą jau galima išvysti ir įvertinti svetainėje „Youtube“ bei atlikėjos „Facebook“ paskyroje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top