Now Reading
Didžiausios stiliaus katastrofos pagal dizainerę Kristiną Sviderskaitę

Didžiausios stiliaus katastrofos pagal dizainerę Kristiną Sviderskaitę

Didžiausios stiliaus katastrofos pagal dizainerę Kristiną Sviderskaitę

Alfa.lt
Asmeninio albumo nuotr.

Sakoma, kad dėl skonio nesiginčijama arba, kad stiliaus neturėjimas taip pat yra stilius, bet ar tikrai? Dizainerė Kristina Sviderskaitė, gruodį dalyvavusi konkurse „Injekcija“, pateikė sąrašą drabužių ir aksesuarų, kurie, pasak jaunos kūrėjos, yra patys neskoningiausi.

Drabužis?

Itin pažeminto liemens džinsai ir visi lydintys „reiškiniai“, nešiojant šį drabužį. Manau, komentarų čia nereikia.

Batai?

Dirbtinės zomšos batai su platformomis ir megztos kojinės aulais. Panešiojus šį variantą, jis dar „pagražėja“ – zomša sutrūkinėja, o „kojinė“ apsivelia. Išeina tikras stiliaus „hitas“.

Aksesuaras?

Platus diržas, juosiamas ant klubų ir derinamas prie, pavyzdžiui, megztos suknelės. Galiu tik pridurti: jeigu norėta kažką pataisyti tuo diržu, padaryta didelė klaida.

Makiažas?

Per tamsus pudros atspalvis. Atrodo klaikiai prie šviesių (nenupudruotų) lietuvaičių kaklų ir pilko lietuviško kolorito. Dar viena didžiulė klaida – šviesūs perlamutriniai akių šešėliai dienos metu.

Šukuosena?

Stambios, ilgos ir blizgios garbanos, atitinkančios tipišką vestuvinę šukuoseną. Taip pat nekaip atrodo plaukų „dailinimas“ lankeliu su svarovskiais, plunksnelėmis, kaspinėliais ir kitais neaiškios kilmės daiktais.

Spalvų derinys?

Labai daug kas priklauso nuo atspalvio, bet dažniausiai klaikiai atrodo ryškiai baltos (su melsvu atspalviu) ir juodos derinys. Dar neatleistinas žalios ir raudonos spalvų derinimas, nebent ruošiatės į kalėdinį vakarėlį, tada galbūt jis tinkamas, bet tik tam tikru atveju.

Drabužių derinys?

Tamprių ir megztos tunikos derinys. Kad ir kaip tai būtų patogu, bet dažniausiai toks derinys tik išryškina figūros trūkumus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Rankinė?

Veltinio rankinė su siuvinėjimais, kuteliais ir aplikacijomis. Tokios rankinės derinimas prie klasikinio palto tik priartintų prie klaikiausio įvaizdžio nominacijos. Taip pat nekaip atrodo maža, trumpomis rankenomis rankinė, skirta neštis rankoje, bet kažkodėl nešiojama ant peties.

Žieminis drabužis?

Pūkinė striukė su diržu ir gobtuvu (apkraštuota kailiuku), nešiojama visur ir visada. Tai tikrai nėra universalus drabužis, tinkantis net prie klasikinio kostiumėlio.

Galvos apdangalai?

Skrybėlaitės, kepuraitės su milžiniškais gėlių žiedais, veltinio dekoracijomis ir visomis kitomis beskonybėmis. Kartais pirma pamatai žiedą ant galvos, o ne žmogaus veidą, o tai nėra gerai.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top