Neleiskite, kad šukuosena sugadintų vestuves - nevykę pavyzdžiai (foto)

Laikas.lt

Daugeliui moterų vestuvės reiškia labai daug. Jos jų laukia, atiduodamos savo ir artimųjų santaupas, visą energiją, kad tik ta diena kuo labiau priartėtų prie gyvenimo svajonės išsipildymo.

Tačiau, norėdamos tą svarbiausiąją dieną atrodyti gražiausiomis pasaulyje, ima ir persistengia, paversdamos visą ceremoniją persirengėliu cirku, o pati tapdama jo vyriausiuoju klounu. Gal ir per žiauriai pasakyta, bet tai tiesa.

Saiko nejautimas visuomet neša blogus rezultatus. Žemiau pateikti nuotakų šukuosenų variantai tai puikiausiai įrodo. Jaunosios tikrai neprivalo per vestuves ant galvos nešti krūvos gėlių, garbanų, perlų, kaspinų ir dar kaži ko, kad tik tą dieną atrodytų pribloškiamai. Nustebinti galima ne tik gerąja prasme.

Taigi, moterys, jei jūsų svarbioji gyvenimo diena dar prieš akis, nekartokite šių klaidų, kad paskui nebūtų gėda vaikams parodytų jų tėvų vestuvių nuotraukų. Argi drįstumėte prieštarauti?
























Šukuosena išties gali sugadinti visą šventę. Kartais tikrasis grožis slypi paprastume

šukuosenos, vestuvės, vestuvinės šukuosenos

Naujausi komentarai
2014-08-10, 22:30
Jus ir nusisnekate rimtai,kokios 4 sukuoseno LABAI grazios :D
Pilietė
2014-08-09, 11:22
tik keletą šukuosenų radau tikrai atitinkančių straipsnio pavadinimą. Matomai straipsnio autorius vyras,kuris neradęs savo poros,arba moteris,kuri turi trumpus vyriško kirpimo plaukus ir negali per vestuves darytis gražių šukuosenų.
Radvilė
2014-03-08, 02:49
Na man asmeniškai tik viena šukuosena netinka į šį sąrašą :)
2014-01-29, 14:18
Tik baikit nusipezet, kai kurios sukuosenos is ties puikios, ir tikrai nera nieko per daug, kiekvieno skonio reiklas.....nereikia nuvertint puikius darbus, neturi ka veikt tai ir kritikuoja ka begali, slykstu net.
insomnia
2014-01-22, 02:25
nu kelios buvo tkrai neblogos šukuosenos
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai