Skaitytojų TOP komentarai (sausio 17-24 d.): „O dar sako vorai laime nesa“

Laikas.lt

Darbo savaitę baigiame geriausiais, šmaikščiausiais, kandžiausiais, keisčiausiais „Laikas.lt“ skaitytojų komentarais.

5 vieta. „Juk cia geri pavyzdziai, autoriai taisykit straipsni“, – prie straipsnio „Neleiskite, kad šukuosena sugadintų vestuves – nevykę pavyzdžiai“ mus bara komentatorė Nesupratau. Netaisėm.

4 vieta. „pagarba siam zmogui.....“, – savo nuomonę prie straipsnio „Turintiems stiprius nervus: tragiška šuns Francisco istorija ir jos laiminga pabaiga“ apie veterinaro išgelbėtą šunelį „Facebook'e“ išsako Rasa. Visgi jos kolegai Džiugui vis dar šis tas neaišku: „Šunui ar veterinarui?“

3 vieta. „koks dolbajobas fotografuotu savo zmona i viesintu tai internete? ir nuoga!!!“, – prie straipsnio „Fotografas įamžino nuogą žmoną vardan meno ir jogos įtakos žmogaus kūnui“ niekaip nesupranta komentatorius vrd. Tai aišku, geriau pastatytų prie puodų, kartas nuo karto kumščiu paauklėtų, o dabar vargšę taip menu kankina... Dalbajobas!

2 vieta. „drocinti virtuveje gamindamas kavos“, – straipsnio „Įtikinančios priežastys – kodėl vienam gyventi geriau“ sąrašą pildo tas pats vrd. Kodėl ir mes apie tai nepagalvojome... Visgi tikimės, jog tą kavą ne tik gamini, bet ir geri vienas...

1 vieta. „O dar sako vorai laime nesa“, – prie straipsnio „Kartais vorų iš tiesų yra dėl ko bijoti...“ apie juodosios našlės giminaitės sugeltą moterį pastebi mūsų „Facebook“ paskyros gerbėjas Danas ir pelno simpatijas už vietoje prisimintą liaudies išmintį.


Gero savaitgalio, mielieji! Nesušalkit ir nepamirškit komentuoti!

komentatoriai, linksmi komentarai, TOP savaitės komentarai, vorai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai