Now Reading
Patarimai neištikimiesiems

Patarimai neištikimiesiems

Patarimai neištikimiesiems

Suaugusiems.lt

Neištikimybė- šiomis dienomis itin dažnas reiškinys, daugeliui nebekeliantis nuostabos. Pasitaiko situacijų, kai žmonės, pragyvenę santuokoje ne vieną dešimtį metų ima ir pasuka skirtingais keliais. Išsiskyrimą pagrįsdami nesutapusiais charakteriais, skirtingu požiūriu į gyvenimą arba išblėsusiais jausmais. Tačiau įdomu, kodėl visą drauge praleistą ilgą laiką, požiūriai buvo panašūs, o vieną dieną nubudus ėmė staiga ir pasikeitė? Arba kokie veiksniai skatina neištikimybę, dėl kurios taip pat įvyksta nemaža skyrybų dalis?

Atsakymas labai paprastas ir aiškus, charakteris čia niekuo dėtas, kalčiausia- rutina, naujų potyrių stygius. Esamas gyvenimas nebedžiugina, norisi radikaliai jį pakeisti, įpūsti daugiau aistros, kuri leistų iš naujo atrasti gyvenimo džiaugsmą. Tikrai neskatiname Jūsų gyventi dvigubą gyvenimą ir turėti slaptą meilužį/meilužę, tačiau jei visgi nusprendėte pasukti šiuo keliu, pateikiame keletą vertingų patarimų.

Neatviraukite. Apie slaptus pasimatymus neprasitarkite net pačiam geriausiam savo draugui. Nors iš pažiūros tai atrodo itin paprasta, tačiau toli gražu taip nėra. Kai žmogus jaučiasi laimingas, nori ja pasidalinti ir pasidžiaugti su visu pasauliu. Tačiau jokiu būdu taip nesielkite. Kuo daugiau žmonių žinos apie paslaptingą jūsų meilės romanas, tuo didesnė tikimybė, jog paslaptis bus greitai paviešinta. Galbūt visai netyčia, nesiekiant Jums pakenkti ar įskaudinti.

Planuokite laiką. Neištikimybė, pasimatymai su nauju gerbėju, be abejo atims nemažai jūsų laiko. Para turi tik 24 valandas, ne daugiau, nors kitą kartą laiko tikrai pritrūksta Todėl būsite priverstas suplanuoti kiekvieną minutę, kad dėmesio pakaktų visiems- neišskiriant šeimos ir kitų artimųjų. Kitaip tariant- suksitės kaip bitutė.

Išlikite savimi. Net ir užmezgę naują meilės romaną, išlikite savimi. Jokiu būdu nesistenkite pasikeisti, vien tam, kad įtiktumėte ar sužavėtumėte kitą žmogų. Atvirumas, nuoširdumas akimirksniu sužavės kitą žmogų.

Fantazijos neturi prasilenkti su realybe. Kiekvieną daiktą ar reiškinį matykite tokį, koks jis yra. Tai reiškia- jokiu būdu neidealizuokite naujo aistros objekto. Jis/ji toks pat žmogus kaip jūs, klystantis, kitaip tariant tikrai ne tobulas. Numatykite galimą santykių scenarijų, jų baigtį, nes bet kokiu atveju kuris nors liks nuskriaustas. Atminkite, jog su tuo susiję ne tik judu, tačiau ir jus supantys asmenys (antrosios pusės, vaikai).

Mažinkite stresą. Jei naujoji meilė tik apsunkina Jūsų gyvenimą, dėl jo kaltės patiriate stresą ar kitus neigiamus išgyvenimus- nutraukite santykius. Jei santykiai neteikia džiaugsmo, turi daugiau minusų negu pliusų, tada tikrai nėra jokio pagringo juos tęsti. Slaptų santykių kūrimas ir palaikymas- daug stiprybės ir laiko reikalaujantis procesas, todėl jei nusprendėte juos plėtoti tai neturėtų kelti streso.

Išsiaiškinkite vienas kito norus, tikslus. Išsiaiškinkite ar jus sieja ne vien fizinė simpatija, nes laikui bėgant ji gali imti ir išgaruoti. Pasikalbėkite apie galimą santykių baigtį, tai reiškia ar jie bus trumpalaikis, rutiną praskaidrinsiantis nuotykis, o galbūt išsivystys į gražią draugystę.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Skirkite daugiau laiko šeimai. Įsitikinkite, kad šeimai netrūksta Jūsų dėmesio. Pavyzdžiui, atsisakykite laiko, skirto televizijai, filmams, vietoj to nueikite į dukters ledo ritulio rungtynes ar pasiklausykite sūnaus atliekamo rečitalio. Vaikai vieni iš pirmųjų pajaučia mamos/tėčio elgesio pokyčius, jiems dažnai pritrūksta dėmesio, todėl neapvilkite jų.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top