Apie ką nevertėtų kalbėti lovoje?

Nors sakoma, kad seksualiniame gyvenime savęs varžyti nederėtų, veikiau priešingai – atvirumas didžiausias ginklas, tačiau net ir lovoje kai kurių pokalbio temų reikėtų vengti. Kartais ištartas vienas neatsargus žodis Jūsų antrąją pusę gali užgauti iki sielos gelmių. Keletas vertingų patarimų Jums!

Ribotas atvirumas

Ne paslaptis, jog po audringos meilės nakties moterys tampa itin plepios, sunkiai nulaikančios liežuvį už dantų asmenybės. Beria žodžius vieną po kito, kartais nepagalvodamos, jog kai ką geriau nutylėti, pasilaikyti sau. Viena iš temų, kurios derėtų vengti – buvęs vaikinas, ypač atmintyje įsirėžę laukinio sekso maratonai. Patikėkite, pasakoti apie tai mylimajam būtų tikra katastrofa! Taip pat lovoje niekada neklauskite vaikino apie jo buvusias merginas arba seksualinę patirtį. Sugadinsite romantišką nuotaiką nepataisomai!

Buvę gerbėjai – tabu

Jei vardindamos savo buvusius vaikinus, tikitės pasirodyti išradingos ir pakelti savo vertę, labai klystate, veikiau ją tik nusmukdysite. Juk nė vienam vaikinui nesinori girdėti apie Jūsų buvusius vaikinus ir jų išmonę lovoje. Jis nori būti geriausias ir nepralenkiamas visose srityse. Nesvarbu, koks buvusių vaikinų skaičius išsprūs iš Jūsų lūpų, esamas vaikinas nieko nelaukdamas kibs į rimtą analizę.

Apie buvusiuosius tik geri atsiliepimai


Net jei santykius su buvusiu vaikinu nutraukėte ne itin draugiškai, drabstyti jo purvais visiškai nereikia. Juk kažką buvote su labai laiminga ir net mintyse negalėjote pagalvoti, kad teks išsiskirti. Girdėdamas negražius žodžius apie Jūsų buvusįjį, vaikinas gali pagalvoti, kad jei išsiskirsite, apie jį taip pat neatsiliepsite gražiai. Buvusias simpatijas geriau palikti gilioje praeityje, užmirškite juos.

Juokas be priežasties vyrams nesuprantamas


Juokas ir šypsena gražiausia žmogaus puošmena, tačiau be priežasties kikenti lovoje nederėtų. Situacija gali pakrypti neigiama linkme! Vaikinas gali ne juokais įsižeisti, galvodamas, kad juoko protrūkį Jums sukėlė jo kūnas ar nevykę judesiai.

Nevaidinkite sekso žinovės

Visi vyrai tvirtina, kad lovoje norėtų turėti tikrą sekso ekspertę, bet jei taip nutiktų realybėje, džiaugtųsi tikrai ne visi. Kodėl? Todėl, kad labiau patyrusi moteris atima galimybę dominuoti, o nė vienas vyras lovoje nenori jaustis antraeiliu ar stokojančiu patirties. Tai jis norėtų būti seksu žinovu, galinčiu Jums perteikti savąją išmintį.

Tylėti ar slėpti emocijas lovoje griežtai draudžiama


Ne tik fiziškai, bet ir emociškai šalta moteris gali labai greitai atstumti vyrą. Aistros vaidinti tikrai nebūtina, bet tramdyti savo padažnėjusį kvėpavimą ar iš malonumo besiveržiančias aimanas taip pat nereikėtų. Susijaudinusi moteris vyrams atrodo be galo seksuali ir gundanti.

Problemų analizavimui lovoje neturėtų būti vietos

Lova neturėtų būti ta vieta, kurioje tu sprendi arba užkrauni problemas ant savo mylimojo pečių. Darbinius rūpesčius ar konfliktus palik už miegamojo ribų. Miegamasis – erdvė, skirta Jums, romantikai, meilei, tačiau ne problemoms.


intymu, patarimai lovoje, santykiai, seksas, vyrai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai