Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios naujienos
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios naujienos
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Naujienos

Sekmadienio burtai virtuvėje: laisvadienio sangrija

Redakcija
Autorius Redakcija
Publikuota: 2014-05-18
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Sekmadienio burtai virtuvėje: laisvadienio sangrija

Laikomės pažado. Šį sekmadienį vėl pristatome maisto tinklaraštininkę. Šį kartą tai Kalifornijos saulėje įdegusi, maisto gaminimo maniakė Sara.

Sara Forte save vadina sveikuole ir vegetare, tad ir jos tinklaraštyje SPROUTED KITCHEN daugiausia vyrauja patiekalai iš vaisių, daržovių ar grūdų. Saros teigimu, jos virtuvė išskirtinė tuo, kad gamindama stengiasi naudoti sezoninius produktus. Pavyzdžiui, persikai, pasak jos, skaniausi ir sveikiausi rugpjūtį. Už vizualiąją tinklaraščio pusę ir nuolatinį įkvėpimą ji yra dėkinga savo vyrui – fotografui Hugh Forte. Taigi ir šį kartą patekome į skanias meilės pinkles.

Šiandien iš Saros ir Hugh tinklaraščio nusirašėme sangrijos receptą, kuris turi slaptą ingredientą. Netgi ši sveiką gyvenimo būdą propaguojanti moteriškė sutinka, kad šlakelis vyno, su daugybe vaisių karštą dieną, kai norisi tik tingyniauti ir plepėti, nepakenks.

Reikės (ąsočiui):

  • 1 butelio mėgstamo raudonojo vyno,
  • nepilno puodelio apelsinų likerio,
  • 1 skardinės imbierinio alaus,
  • 2 šaukštų medaus,
  • 1 didelio apelsino,
  • 1 persimono,
  • 1 kriaušės,
  • nykščio didumo lupto imbiero,
  • 2 lazdelių cinamono,
  • žiupsnelio cinamono,
  • 1 šaukšto gvazdikėlių,
  • šviežių mėtos lapelių (nebūtina).

1. Supjaustyti vaisius plonomis pailgomis skiltelėmis ir sudėti į ąsoti drauge su imbieru, cinamonu, cinamono lazdelėmis ir gvazdikėliais.

2. Šiek tiek pašildytą medų supilti ant vaisių.

3. Supilti vyną ir likerį. Viską išmaišyti ir palikti valandai kambario temperatūroje pasimarinuoti. Vėliau įdėti kelioms valandoms į šaldytuvą.

4. Tiekiant, į ąsotį pridėti ledo. Kiekvieną stiklinę papuošti mėtos lapeliais, pripildyti 3/4 sangrijos, o likusią dalį imbieriniu alumi.

ĮSPĖJIMAS: „Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove“

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:maistasmaisto blogaimaisto tinklaraščiaireceptaisangrijasangrijos receptai

AutoriusRedakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Kodėl mes pasiduodame?
Įdomu

Kodėl mes pasiduodame?

2011-12-12
Esė konkursas „Ištrauk mane iš stalčiaus“ baigėsi: visų dalyvių darbai
Aktualu

Esė konkursas „Ištrauk mane iš stalčiaus“ baigėsi: visų dalyvių darbai

2013-01-04
Cukrus ar saldikliai: ką rinktis? (Gydytojos atsakymai)
Naujienos

Cukrus ar saldikliai: ką rinktis? (Gydytojos atsakymai)

2012-06-05
„Ryšių kiemelis 837“ kauniečius ragina „išlįsti“ kiekvieną rugpjūčio dieną
Aktualu

„Ryšių kiemelis 837“ kauniečius ragina „išlįsti“ kiekvieną rugpjūčio dieną

2013-08-02

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?