„Loftas Fest“ siūlo išeitį netilpusiems ar nespėjusiems į festivalį

Laikas.lt

Nors praėjo jau kelios dienos po trečiojo miesto festivalio „Loftas Fest“, tačiau kalbos apie šį įvykį netyla nei Lietuvoje, nei už jos ribų. Vis dėlto tie, kas praleido šį festivalį dar turi galimybę jį bent iš dalies aplankyti.

LNK GO ir menų fabrikas „LOFTAS“ pristato didžiausių festivalio koncertų įrašus internete, kurie žiūrovams yra pasiekiami tik iki šių metų rugsėjo 21 dienos.

„Žinoma, koncertų įrašai negali būti sulyginami su gyvo garso patirtimi, kai stovi šalia scenos ir su tavimi dar šimtai žmonių išgyvena tą pačią euforinę būseną, tačiau tai geriausia proga pamatyti, ką praleidote“, – sako „Loftas Fest“ organizatorius ir muzikantas Victoras Diavara.

Iki kitos savaitės pabaigos LNK GO internetinėje televizijoje galima bus pamatyti danų, kurie praėjusį penktadienį sugrojo vieną geriausių savo pasirodymų, „When Saints Go Machine“ koncertą.

Taip pat eilėje savo nuolatinių ir naujų gerbėjų laukia Leon Somov & Jazzu, „Electronic I“, didžiausiu festivalio atradimu tituluotų „Rebeka“, „Fusedmarc“, „Posthumans“ ir kitų „Loftas Fest“ koncertų įrašai su limituotu galiojimo laiku.

Įrašus iki rugsėjo 21 dienos galima pažiūrėti:
http://lnkgo.alfa.lt/video-perziura/11119/leon-somov-and-jazzu

 

festivaliis, įrašai, loftas, Loftas Fest, muzika

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai