Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios naujienos
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios naujienos
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Naujienos

ČIOP ČIOP pristatė naujam sezonui subrandintas naujienas (foto)

Redakcija
Autorius Redakcija
Publikuota: 2014-10-02
Komentarų: 0
6 min. skaitymo
ČIOP ČIOP pristatė naujam sezonui subrandintas naujienas (foto)

Laikas.lt

Dvigubai didesnis studijos plotas, 5 žemynų virtuves atstovaujančių 10-ies virtuvės šefų komanda ir moderniausia šalyje virtuvės įranga – taip auksinio rudens sezoną pasitiko oficialų atidarymą surengusi didžiausia Lietuvoje kulinarinė studija ČIOP ČIOP.

Oficialaus atidarymo proga juostelę perkirpo Vilniaus meras Artūras Zuokas, ČIOP  ČIOP komandos atvyko pasveikinti Beata Nicholson, Viktorija Macijauskienė, Aleksandras Pogrebnojus su Monika Račiūnaite,  Jean Claude Edorh,  įvairių restoranų savininkai ir virtuvės šefai.

Antradienio vakarą vykusiam renginiui specialias temines „Auksinio rudens“ vaišes paruošė prancūzas Marc D’Erceville, slovėnas Jure Glumac, lietuvis Jonas Jonušas ir ką tik prie ČIOP ČIOP komandos prisijungęs prestižinę kulinarijos mokyklą „Le Cordon Bleu London“ baigęs ir dvejomis „Michelin“ žvaigždutėmis apdovanotame restorane “Dinner by Heston Blumenthal” spėjęs padirbėti Edvinas Ališauskas (22).

Praėjusiais metais Vilniaus Ševčenkos g. loftų kvartale, 90 kv.m studijoje rezidavęs ČIOP ČIOP šį pavasarį pradėjo kurtis viename iš Žvejų g. pastatų, kuriame užima beveik visą pirmąjį aukštą. 200 kv. m patalpose įrengta ir delikatesų parduotuvėlė, baras, šiltuoju sezonu veikia terasa.

„Kūrėmės ir gražinomės palaipsniui, todėl naujas sezonas – puikus laikas prisistatyti viešai ir pasidalinti spėjusiomis subręsti naujienomis. Beje, nuo mūsų neatsiliko ir Vilniaus savivaldybė, puikiai sutvarkiusi krantinę ir pasirūpinusi automobilių stovėjimo vietomis, kurios itin pravers mūsų svečiams“, – teigė ČIOP ČIOP studijos vadovė Urtė Mikelevičiūtė.

Pasak jos, studijoje bus rengiamos įvairių šalių kulinarinės sesijos, vyks ne tik privatūs, bet ir visuomeniniai renginiai. Savo renginius ČIOP ČIOP jau organizavo Švedijos, Didžiosios Britanijos bei Latvijos ambasados, vietinio ir užsienio kapitalo, viešojo ir privataus sektoriaus įmonės, savivaldybė.

„Jau kuris laikas plečiame savo paslaugų spektrą ir dirbame ties naujais įdomiais kulinariniais projektais. Iš karto po atidarymo, spalio 3 d., vykstame į kulinarinę kelionę po Gruziją, planuojame startuoti „LNK GO“ projekte, konsultuojame kitus restoranus bei maisto pramonės ar su tuo susijusias įmones”, –  komentavo ČIOP ČIOP savininkas Ronaldas Nagrockis.

Šį sezoną norintiems tobulinti kulinarinius sugebėjimus ČIOP ČIOP rengs modernios lietuviškos, prancūziškos, itališkos, britiškos, indiškos, vietnamietiškos, tailandietiškos, marokietiškos, meksikietiškos, perujietiškos, amerikietiškos bei fusion virtuvės kursus. Artimiausiu metu studija planuoja pasiūlyti į namų virtuves dar tik žengiančio maisto gaminimo būdo sous-vide (vakuume) edukacines sesijas.

Šiam gaminimo būdui pritaikytas buitines orkaites ir vakuumavimo stalčius ČIOP ČIOP turi vienintelė Lietuvoje. Galimybę naudotis moderniausia buitine technika studijai suteikė partnerystė su „Electrolux“ .
„Manome, jog didžiausios Lietuvoje kulinarinės studijos lankytojai turi turėti galimybę ne tik tobulintis pas geriausius virtuvės šefus, bet ir išbandyti karščiausias buitinės technikos inovacijas, kurias nulemia „Electrolux“ patirtis profesionalų rinkoje. Ne veltui mūsų kompanijos technika naudojasi net pusė „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintų Europos restoranų“, – sako „Electrolux“ generalinis direktorius Deimantas Kirlys.

Naujoje ČIOP ČIOP studijoje Vilniuje vienu metu gali gaminti net 16 kulinarinių sesijų dalyvių, o renginių metu studija sutalpina net iki 100 žmonių.


ČIOP ČIOP kulinarines sesijas vedantys virtuvės šefai:

Marc D’Erceville (Prancūzija) -–  moderni lietuviška virtuvė, Prancūzijos virtuvė.  Dirbo “Michelin” žvaigždutėmis pažymėtuose restoranuose Paryžiuje, Bretanėje bei Šveicarijoje, šią  vasarą atidarė naują mėsainių restoraną „Le Buthcer“ (Vilnius), taip pat yra vienas iš maisto turgaus „Open Kitchen“ iniciatorių.

Anna Baranova (Lietuva) – moderni lietuviška virtuvė, Prancūzijos virtuvė, Tailando virtuvė, Italijos virtuvė, Maroko virtuvė, Meksikos ir kitų Pietų Amerikos šalių virtuvės Gyvenimo ir patirties sėmėsi Prancūzijos gastronomijos sostinėje Bordo, daug keliauja ir įkvėpimo semiasi Europos, Azijos ir Pietų Amerikos šalyse.

Jonas Jonušas (Lietuva) – Peru virtuvė, Amerikietiškas BBQ, Vietnamo virtuvė, Viduržemio jūros regiono virtuvė. Įkvėpimo semiasi keliaudamas po pasaulį ir skirtingas kultūras – Mongoliją, Peru, Kubą, Tobagą, Kiurasao (Curaçao), Vietnamą, Kretą.

Jure Glumac (Slovėnija) – Fusion virtuvė, Viduržemio jūros regiono virtuvė. Ilgus metus dirbo ir vadovavo restoranui Liublianoje, daug keliavo po pasaulį, į Lietuvą atvyko prieš metus ir sėkmingai įsiliejo į gastronomijos pasaulį. Vienas iš maisto turgaus „Open Kitchen“ iniciatorių.

Riccardo Bondini (Italija) – Italijos virtuvė. Dirbo restoranuose Italijoje, Portugalijoje bei Prancūzijoje. Šiuo metu restorano „Cafe Monmartre“ virtuvės šefas.

Ronaldas Nagrockis (Lietuva) – Italijos virtuvė, europietiška virtuvė, moderni lietuviška virtuvė. ČIOP ČIOP studijos savininkas, patirties sėmėsi Jamie Oliver restorane, dalyvavo įvairiuose kulinariniuose projektuose ir ne vienerius metus veda VIP renginius.

Tomas Rimvydis (Lietuva) – moderni lietuviška virtuvė. Restorano „Diverso“ (Kaunas) virtuvės šefas.

Edvinas Ališauskas (Lietuva) – Prancūzijos virtuvė, moderni lietuviška virtuvė). Baigė  Someljė mokyklą, „Le Cordon Bleu London“  bei dirbo “IDW Esperanza Resort”,“Dinner by Heston Blumenthal” (2 „Michelin“ žvaigždutės).

Gaspar Fernandes (Indija) – Britų virtuvė, indų virtuvė. Gastronomijos mokėsi Didžiojoje Britanijoje, dirbo garsiuose restoranuose bei 5* viešbučiuose.

Rufus Chua (Singapūras) – Azijos virtuvė. Daug keliavo ir gyveno skirtingose šalyse, jo pagrindinis iššūkis – supažindinti su Azijos virtuvės principais ir išmokyti šios virtuvės patiekalus pasigaminti iš Lietuvoje randamų ingredientų.

Daugiau renginio akimirkų – galerijoje!

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:atidarymasČiop Čiopkulinarijamaisto gaminimasnaujas sezonasskanu

AutoriusRedakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Kalėdinė Eglutė – ne vienintelė Kalėdų tradicija
Įdomu

Kalėdinė Eglutė – ne vienintelė Kalėdų tradicija

2016-11-29
Pramogų gidas (spalio 8-10 dienomis)
Įdomu

Pramogų gidas (spalio 8-10 dienomis)

2010-10-08
Kaip atgauti savo grožį po šaltojo sezono
Naujienos

Kaip atgauti savo grožį po šaltojo sezono

2011-03-21
„Björk“ pasekėjai Islandijos grupė „FM Belfast“ rudenį koncertuos Vilniuje
Menas

„Björk“ pasekėjai Islandijos grupė „FM Belfast“ rudenį koncertuos Vilniuje

2011-08-02

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?