Now Reading
2015-ųjų horoskopas: Žaliosios medinės ožkos metai

2015-ųjų horoskopas: Žaliosios medinės ožkos metai

2015-ųjų horoskopas: Žaliosios medinės ožkos metai

Pasitikdami Naujuosius Metus imame svarstyti, ką atneš ateitis, kokios naujienos laukia, ar mūsų gyvenimuose bus kardinalių pokyčių. Astrologija padeda šiek tiek praskleisti paslapties šydą bei sužinoti, kokie bus 2015-ieji, Žaliosios medinės ožkos metai.

Šie metai bus kupini ugninės aistros, o mums reikės pasirinkti, kokia kryptimi ją nukreipti. Nusprendus metus praleisti ramiai, nerodant iniciatyvos ir nepaimant vadelių į savo rankas likimas jokių dovanų nesuteiks. Valingai, su užsidegimu ir didele gyvenimo meile link savo tikslo einantieji jį pasieks lengvai, besimėgaudami procesu.

Šįmet dera koncentruotis į dalykus, kurie jums teikia daug laimės ir gyvenimo džiaugsmo, priverčia širdį stipriau plakti, tą padarę labai aiškiai pajusite pilnatvę ir per šiuos metus pakeisite savo gyvenimą į gerąją pusę.

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 20 d.)

Šie metai bus kupini energijos, noro keisti savo gyvenimą ir keistis pačiam – belieka tuo pasinaudoti!

Ypatingai sėkmingas, jėgų, idėjų ir tikrų savirealizacijos proveržių kupinas laikas laukia nuo kovo 21-osios, Saulei įžengus į jūsų ženklą. Pajėgsite nuversti kalnus, jums puikiai seksis viskas, ko imsitės, tad šis metas ypatingai palankus rimtiems sprendimams ir dideliems gyvenimo pokyčiams – santuokai, vaikų gimimui, naujam darbui.

Vasaros pabaiga ypatingai tinkama socialiniams ryšiams, buvimui su draugais ir šeima, žmogiškaisiais santykiais, draugyste paremto verslo kūrimui.

Atėjus rudeniui jūsų energija ims slopti ir labiau koncentruotis į vieną sritį, jausitės gerokai brandesne asmenybe, sugebėsite sąmoningai prisiimti atsakomybę, racionaliau vertinsite savo sprendimus ir planus.

Jautis (balandžio 21 d. – gegužės 21 d.)

Jaučio ženklo žmonės yra linkę sustabarėti, jiems sunku keistis ir keisti savo gyvenimą, tačiau šie metai tam ypač palankūs – tai puiki proga pasirinkti naują kryptį, kuri atneš ypač daug teigiamų pokyčių. Tam ypač palankus laikas bus balandžio pabaigoje ir gegužės pirmoje pusėje.

Vasarą derėtų sulėtinti tempą santykių srityje, daugiau laiko skirti apmąstymams ir nedaryti skubotų sprendimų, tačiau, nepaisant to, sprendimą priimti teks.

Rudenį vertėtų daugiau laiko skirti sau, ypatingai pasirūpinti savo sveikata, įdėti pastangų kuriant savo bei savo šeimos gerbūvį, tobulinti buitį.

Dvyniai (gegužės 21 d. – birželio 22 d.)

Šie metai atneš labai daug teigiamų emocijų ir pokyčių santykių, draugystės, šeimos srityje. Laukia meilės, emocinio stabilumo, vidinio pasitenkinimo kupinas laikas.

Sausio pabaiba bei vasario pradžia bus kiek ramesnė, ją verta skirti apmąstymams, planavimui, o pavasarį bei vasarą turėtumėte imtis darbo bei savo užmačias paversti realybe. Nereikia bijoti priimti, atrodytų, rizikingų sprendimų, išeiti iš savo komforto zonos – tai sėkmingi metai, likimas jus tikrai globos, tad išnaudokite šią progą.

Likusiu metų laiku mėgausitės bendravimu, imsite dar labiau vertinti draugus bei šeimą, tačiau turėtumėte nepamiršti ir karjeros, profesinio tobulėjimo galimybių – ypač daug jų laukia vasaros pabaigoje bei rudenį.

Vėžys (birželio 23 d. – liepos 23 d.)

2015-aisiais jausitės truputį pasimetęs, bus sudėtinga susikaupti, priimti racionalius, logika ir šaltu protu paremtus sprendimus, tačiau jūsų intuicija, jausminis suvokimas, mokėjimas tarsi įlįsti į kitų žmonių sielas ypatingai sustiprės. Nepamirškite to ir šiemet dažniau atsigręžkite į savo šeštąjį jausmą!

Pirmuosius du šių metų mėnesius turėtumėte koncentruotis į jums brangiausius žmones – šeimyniškiems Vėžio ženklo žmonėms tai pavyksta natūraliai ir teikia daug pasitenkinimo. Buvimas su artimaisiais jus įkvėps rimtiems visų metų darbams.

Šių metų viduryje ir pabaigoje turėtumėte leisti sau atsipalaiduoti, išbandyti naujus dalykus, daugiau keliauti, nebijoti keistis savo viduje bei įnešti pokyčių į gyvenimą.

Liūtas (liepos 24 d. – rugpjūčio 23 d.)

Laukia labai subalansuoti metai, kurie atneš tiek aistros, tiek jausmingumo, o taip pat ir racionalumo bei kūrybos. Pakankamai lėtas, stabilus ir harmoningas gyvenimo tempas energingam Liūtui gali kelti nuobodulį, tačiau turite pasinaudoti šia proga ir 2015-uosius išnaudoti asmenybės augimui ir brandai.

Neptūnas vasario mėnesį jums suteiks daug peno svajonėms, kūrybai, naujų, atrodytų, utopinių idėjų siekimui; Uranas jus ypatingai stipriai energizuos ir pripildys aistros balandžio mėnesį; Merkurijus ir Marsas liepą suvirpins jūsų širdį ir atneš į santykius daugiau jaukumo; rugsėjį pajusite atsipalaidavimą ir visišką pasitenkinimą savo gyvenimu.

Išnaudokite šias puikias progas ir pasinerkite į dvasinius ieškojimus, daugiau laiko skirkite asmeniniam tobulėjimui, permąstykite savo praeitį.

Mergelė (rugpjūčio 24 d. – rugsėjo 23 d.)

Laukia sėkmingi, emocijų, naujovių, polėkio gausūs metai. Veiklos ir naujų potyrių, ambcijų ir kūrybingumo bus tiek daug, kad kartais, norint neprarasti proto ir nepamesti krypties, teks sustoti, apsižvalgyti ir susimąstyti.

Jau pačioje metų pradžioje koncentruokitės į jus įkvepiančius žmones, stenkitės su jais užmegzti ir palaikyti ryšį – tokių asmenybių jūsų aplinkoje tikrai pasitaikys ir jie padės visapusiškai tobulėti.

Ypatinga sėkmė jus aplankys (ir niekur nebeišeis iki pat metų pabaigos) Jupiteriui įžengus į Mergelę, rugpjūčio 11-ąją. Mėgaukitės šiuo laikotarpiu, nebijokite svajoti ir pildyti savo norų, dėkite rimtus pamatus tolimesniam gyvenimui.

Svarstyklės (rugsėjo 24 d. – spalio 23 d.)

2015-aisiais pajusite didesnę trauką pinigams, finansiniam stabilumui, prabangiam gyvenimo stiliui, o tuo pačiu išaugs jūsų ambicijos, atsiras poreikis daugiau dirbti ir užsitikrinti sotesnę šiandieną bei ateitį.

Svarstyklėms puikiai sekasi bendrauti su žmonėmis, megzti pažintis, išlaikyti draugystes – šie metai, žinoma, nėra išimtis, o santykiams su žmonėmis palankiausias laikas bus rudenį. Turėtumėte išnaudoti šią progą bei ją susieti su pagrindiniais metų tikslais – ieškokite verslo partnerių, intensyviau dirbkite komandoje, palaikykite gerus santykius su vadovais bei kolegomis, tai atneš ilgalaikę finansinę sėkmę.

Lapkričio pabaiga bei gruodžio pradžia bus ypatingai energinga, taps lengva susikaupti, priimti rimtus ir teisingus sprendimus.

Skorpionas (spalio 24 d. – lapkričio 22 d.)

Skorpionų taip pat laukia energijos, ambicijų kupini metai, tačiau šio ženklo žmonės savo viduje turi pakankamai didelį jėgų bei valio užtaisą. Skorpionai turėtų išnaudoti progą ir aktyviai siekti svajonių, tačiau nepamiršti aplinkinių – ugningas, itin veržlus ir aktyvus elgesys gali išgąsdinti ir įskaudinti aplinkinius.

Ypatingą dėmesį santykiams reikėtų skirti nuo vasario pradžios iki kovo pabaigos. Pasistenkite žmones vertinti kritiškai, išlaikykite atstumą, nesivadovaukite savo intuicija. Šis laikas, jeigu elgsitės pakankamai racionaliai, parodys, kas yra tikrieji jūsų draugai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vasarą ir rudenį jūsų ambicijos prasiverš visa jėga! Naudokitės tuo, tačiau, kaip jau buvo minėta, tą daryti atsargiai. Siekdami savo tikslų nelipkite per galvas, o taip pat išmokite saugoti save ir savo sveikatą, nepersidirbkite, nealinkite savęs.

Šaulys (lapkričio 23 d. – gruodžio 21 d.)

2015-aisiais kiekvienas norės būti gimęs po Šaulio ženklu! Laukia sėkmės, didelių tikslų įgyvendinimo kupini metai, įtvirtinsite savo autoritetą, pelnysite kolegų, draugų ir šeimos narių pagarbą. Svarbu neišpuikti ir nesididžiuoti, nes egocentrizmas ir dėl jūsų elgesio kylantis aplinkinių pavydas gali stipriai apkartinti puikius metus.

Šaulio ženklo žmonės yra labai metodiški, šaltakraujiški, logiški, tačiau metų pradžioje reikėtų nebijoti vadovautis savo emocijomis ir nuojauta – ji neapgaus tiek priimant svarbius sprendimus darbe, tiek ir sprendžiant asmenines ar santykių problemas.

Vasarą teks išmokti truputį kantrybės, nepabijoti gyventi šiek tiek ramiau, sulėtinti tempą. Leidę sau truputį atsipalaiduoti ir pasimėgauti sėkme įgausite dar daugiau energijos, polėkio, puikių minčių bei sėkmingai pabaigsite metus.

Ožiaragis (gruodžio 22 d. – sausio 20 d.)

2015-ieji Ožiaragiams žymi vieną didžiulį pokytį arba kelis kiek mažesnius. Turite nebijoti keistis, išeiti iš savo komforto zonos bei paklausti savo širdies, o ne proto (kaip kad jums įprasta), ko jūs siekiate, ko norite iš gyvenimo?

Šiemet jusite ypatingai didelę šeimos, giminaičių paramą, pagalbą, suvoksite, kad net ir padarius didžiausią klaidą atsiras žmonių, kurie jums pasiūlys savo tvirtą petį. Tai jums suteiks daugiau pasitikėjimo savimi, o taip pat ir vidinės ramybės. Turėtumėte vertinti šią pamoką ir skirti daugiau dėmesio artimiesiems.

Į savo gyvenimą įsileisdami pokyčius turėtumėte atrasti būdą nurimti, priimti likimo siūlomas dovanas, išmokti kartais paplaukti pasroviui. Šie metai tinkami gilintis į dvasines praktikas, tikėjimą, analizuoti savo vidų.

Vandenis (sausio 21 d. – vasario 19 d.)

Vandenių laukia puikiai subalansuoti, energingi metai. 2015-aisiais skrajotojai padebesiais Vandeniai išmoks situacijas bei aplinką vertinti realistiškiau, įgaus jiems taip reikalingo racionalumo, vidinės tvirtybės.

Turėtumėte išnaudoti šią progą ir šiemet koncentruotis į kiek žemiškesnius dalykus – daugiau dėmesio skirti savo karjerai, išsilavinimui, savo paties ir savo šeimos gerbūvio kūrimui, pradėti rimčiau ir atsakingiau taupyti pinigus. 2015-aisiais tai pavyks labai lengvai ir natūraliai, o išmoktos praktiškumo pamokos tikrai pravers ateityje.

Nuo vasaros pabaigos iki vėlyvo rudens Vandeniams pavyks būti itin dėmesingiems, organizuotiems, tad rimtus darbus bei sprendimus (ypač susijusius su pinigais) verta priimti būtent tada.

Žuvys (vasario 20 d. – kovo 20 d.)

Žuvys yra gan romantiškos, idealistiškos, nori siekti tobulumo, tačiau šio ženklo žmonės linkę sustabarėti, užsibūti vienoje vietoje, o apie pokyčius tik svajoja. Šiemet turėsite jėgų ir ryžto pokyčiams, ypač susijusiems su savęs tobulinimu – idealus laikas mokytis, keliauti, išbandyti save naujoje, iššūkių kupinoje srityje.

Metų pradžioje, iki pat balandžio pabaigos reikėtų labiau rūpintis savo sveikata. Tas pasakytina tiek apie fizinę, tiek ir apie emocinę sveikatą – subalansuokite mitybą, sportuokite, laiku apsilankykite pas gydytoją bei venkite stresinių situacijų, atsiribokite nuo jus skaudinančių ir stabdančių žmonių.

Vasarą bei rudenį daugiau laiko leiskite su šeima, pajusite jų begalinį palaikymą, o tai jums padės dar ryžtingiau ir efektyviau siekti savo tikslų.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top