Fitneso gražuolės Renatos Kovtun santuoką sugriovė vyro pavydas

Sakoma, kad sveikas pavydas parodo meilę, tačiau juo persismelkę santykiai gali skausmingai nutrūkti...

Fitneso čempionė, išraiškingiausių formų gražuolė, gimnastė Renata Kovtun skiriasi. Moteriai pabodo būti paukštuke auksiniame narve ir nuolankia namų šeimininke.

„Visus tuos metus, kai mes buvome kartu, aš turėjau slopinti savo norus, jausmus, požiūrius, gyvenimo matymą, principus. Pradžioje man atrodė, kad tai yra teisinga, kai moteris nusileidžia, nutyli. O po to aš supratau, kad taip gyvent nebenoriu, taip prarandu save“, - LNK laidoje KK2 pasakojo Renata Kovtun.

Konfliktai prasidėjo tuomet, kai Renatos vyrui ėmė nepatikti vaizdas, kurį jis matydavo sporto aikštelėje. Ten sportininkė judėdavo gundančiomis pozomis, apsitempusi bikiniu!

„Paskutiniu metu jau jam atrodydavo, kad netgi tie patys sporto pratimai sporto salėje atliekami ne taip“, - apie vyro pavydą pasakojo Renata.

Kadangi dešimtys sportuojančių vyrų smailino akis į Renatą, jos vyras liepė treniruotis tik su Europos kultūrizmo čempionu Dainiumi Barzinsku. Tas vyras matęs moterų, turi gražią žmoną, jo taip lengvai nesuviliosi. Tačiau labiausiai vyrą erzindavo, kuomet Renata į fitneso varžybas išvykdavo . Juk tokių šou metu dešimtys gražiausių moterų ir vyrų persirenginėja bendrose grimerinėse ir tepliojasi visokiais kremais ir blizgalais! Siaubas!

Paskutinis Renatos kantrybės lašas buvo namuose, ginčų metu pratrūkę keiksmažodžiai. Renata pasijuto kaip kontroliuojama paauglė ir pakėlė maištą šeiminiame laive. Susidėjo reikalingiausius daiktus ir išėjo iš namų kur akys veda.

Renata tiki, kad ne visi vyrai į moterį žiūri, kaip į namų šeimininkę ar interjero detalę. Juk – dalioji lytis ne tik puošmena, bet ir vyro gyvenimo partnerė.

fitnesas, pavydas, Renata Kovtun, santykiai, skyrybos

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai