Siaubo juostos „Demonų miškas“ kūrėjai kviečia apsilankyti realiai egzistuojančioje savižudžių girioje

Sausio pradžioje Lietuvos didžiuosiuose ekranuose pasirodys iki sielos gelmių sukrečiantis siaubo filmas „Demonų miškas“. Jis pasakos siaubingą istoriją apie prie japonams švento Fudžijamos kalno besiglaudžiantį Aokigaharos mišką, kuris jau kurį laiką yra tapęs bene populiariausia šalyje savižudžių vieta. 2010 metais čia nusižudė 57 žmonės, o Japonijos vyriausybė nusprendė slėpti šią statistiką, kuri galimai padrąsindavo iš šio pasaulio pasitraukti ir kitus gyvenimu nusivylusius tautiečius.

Laukiant filmo premjeros, kuri Lietuvos kino teatruose įvyks jau sausio 8 dieną, jo kūrėjai siaubo istorijų gerbėjams pristatė galimybę į filmą įsijausti dar nenusipirkus bilieto. Interaktyvus žaidimas http://thesuicideforest.com leidžia įkelti koją į tikrąjį savižudžių mišką, esantį Japonijoje. Jums tereiks ausinių ir susikaupimo, tuomet leiskitės į bauginančią ekskursiją.

Programai sukurti jos kūrėjai naudojo realias Aokigaharos miško nuotraukas, tad vaizdas – išties realus.

Filmas „Demonų miškas“ pasakos amerikietės Saros (aktorė Natalie Dormer) istoriją: vieną dieną ji sužino, jog dvynė sesuo išvyko į Japonijoje esančią savižudžių girią. Išsiaiškinusi, dėl ko žmonės ten vyksta, mergina išvažiuoja paskui seserį. Įžengusi į Aokigaharą, ji atsiduria demonų pasaulyje, kuriame atskleidžiamos seniai užmirštos paslaptys, o neramios piktosios dvasios minta gyvųjų energija.

Kraują stingdanti istorija „Demonų miškas“ Lietuvos kino teatrus pasieks sausio 8 dieną.

Aokigahara, Aokigaharos miškas, Demonų miškas, filmai, filmas, Fudžijama, Fudžijamos kalnas, kinas, siaubo filmas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai