Kodėl Holivudo žvaigždė Anna Kendrick draudžia jos klausti apie kosmetiką?

Aktorę Anną Kendrick visas pasaulis pažįsta iš tokių kino hitų kaip „Aukšta klasė“, „Viskas ore!“, „Brėkštanti aušra“. Balandžio 29 dieną kino teatruose pradedamas rodyti ir dar vienas filmas, kuriame jos vaidmens bus neįmanoma pamiršti – „Mano tobulas gangsteris“. Tai – romantinė veiksmo komedija, kurioje surinktas žvaigždynas: Anna Kendrick, Samas Rockwellas bei Timas Rothas. Tačiau grįžkime prie klausimo antraštėje: tad kodėl gi aktorei, kuri buvo nominuota „Oskarui“, draudžiama užduoti klausimą apie kosmetiką?

To prašoma visų žurnalistų, kurie susirenka į spaudos konferencijas arba gauna išskirtinius interviu su šia žvaigžde. Atsakymas paprastas: tai – kone dažniausias kvailas klausimas, kurio teiraujasi reporteriai, mat Anna Kendrick vizažistų paslaugomis naudojasi tik besiruošdama eiti ant raudonojo kilimo arba stodama prieš kameras. Visą kitą laiką 30-metės moters veido nedengia nei lašas dekoratyvinės kosmetikos.

„Nuoširdžiai negaliu suprasti, kodėl visiems atrodo keista, kad nenoriu darkytis ir atrodyti geriau, nei atrodau iš tiesų. Aš to nesigėdiju. Ir dar nuoširdžiau nesuprantu, kodėl visiems tai labiau rūpi nei naujausi mano vaidmenys ir pastangos, kurios buvo įdėtos jiems besiruošiant“, - sako A. Kendrick.

„Tad apie ką labiausiai norėtumėte, kad jūsų paklausčiau?“, - gan netikėtai interviu metu paklausė vienas žurnalistas.

„Geras klausimas! Toks man užduodamas pirmą kartą! Na, galiu kalbėti tik apie kiną, nes tik apie tai žinau daugiau nei mano tėtis. O jis žino viską apie viską“, - juokiasi puikų humoro jausmą turinti aktorė.

Ne, ji nėra ta žvaigždė, kuri, gavusi nepatogų klausimą, trenktų durimis ar imtų keiktis. Ji mandagi ir pasakoja, kad negyvena pagal Holivudo taisykles. Jai patinka lankytis paprastose parduotuvėse ir negėda segėti auskarus už kelis dolerius. Tačiau viena taisyklė taip pat neturi išimčių: ji nekalba ne tik apie kosmetiką, bet ir apie asmeninį gyvenimą. O tai – gan holivudiška.

Meilės kupiname veiksmo trileryje „Mano tobulas gangsteris“ A. Kendrick vaidina Martą, kuri niekad nepasižymėjo „normaliu“ gyvenimo būdu, tačiau kai vaikinas išdavė ją su kita, atrodo, kad stogas Martai visiškai nuvažiuos. Laimei, ji sutinka žavų nepažįstamąjį vardu Frensis (akt. S. Rockwellas) – tiesiog misterį Tobulybę, kuris, kaip netrukus paaiškėja, yra dar labiau „nučiuožęs“ nei Marta. Tačiau mergina dar nežino, kad jis – samdomas žudikas, besivadovaujantis keista logika: žmonių žudyti negalima, vadinasi, reikia žudyti tuos, kurie užsakinėja žmogžudystes. Martos nuomone, jis - tobulas gangsteris!

aktorė, Anna Kendrick, filmai, kinas, Mano tobulas gangsteris

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai