Now Reading
Vilniaus moksleiviai „Frank Fitts“ gaivina garažinį roką

Vilniaus moksleiviai „Frank Fitts“ gaivina garažinį roką

Vilniaus moksleiviai „Frank Fitts“ gaivina garažinį roką

Justės Urbonavičiūtės nuotr.

Daina „Everything’s Fine“ pristato pirmąjį grupės mini albumą ir anonsuoja debiutinį jų koncertą gegužės 19-ąją Vilniaus klube „Pelėda“.

Vasarį sulaukę didelio palaikymo už pirmąją dainą „Trip“, grupė „Frank Fitts“ rodo kitą savo muzikos pusę – greitesnę, energingesnę ir purvinesnę.

Daina „Everything’s Fine“ yra iš grupės debiutinio EP (mini albumo), kuris taip pat bus išleistas gegužės 19-ąją.

Visi „Frank Fitts“ nariai, Gintas Bagdonas (vokalas, gitara), Žygimantas Verba (bosinė gitara, vokalas) ir Dominykas Babikas (būgnai) dar mokosi mokykloje Vilniuje. Jie yra įkvėpti vakarietiškos kultūros, 90-ųjų alternatyvaus roko, o savo muziką priskiria garage rock revival – garažinio roko atgimimo – krypčiai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kartu jie groja nuo 7-os klasės. „Žygis atėjo pas mane į namus, pagrojau „System of a Down“ gabalą B.Y.O.B. Jis buvo apstulbęs, kaip gerai groju („Tikrai gerai nesugrojai“, – patikslina Žygis). Nutarėm pradėti grupę“, – pasakoja grupės nariai.

Anksčiau jie koncertuodavo kitu pavadinimu, o šiemet debiutuoja kaip „Frank Fitts“ – toks buvo vieno iš filmo „Amerikietiškos grožybės“ herojų vardas.

Dienomis grupės nariai sėdi pamokose, o vakarais kuria muziką. Daina „Everything’s Fine“, kaip ir kitos, įrašyta Vilniaus studijoje „Ymir Audio“. Kurdami EP, „Frank Fitts“ dirbo su prodiuseriu Snorre Bergerudu, kuris prodiusavo jau įsitvirtinusių alternatyvių Vilniaus grupių „Deeper Upper“ ir „No Real Pioneers“ įrašus.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top