Now Reading
Sportas su kūdikiu – naudinga abiem

Sportas su kūdikiu – naudinga abiem

Sportas su kūdikiu - naudinga abiem

Mamų ir kūdikių sportas kartu – tai Lietuvoje dar nauja, bet sparčiai populiarėjanti idėja. Jos puoselėtojas sveikatingumo klubas „G7 Sportas“ pristato įvairias šeimos sporto galimybes ir kviečia mamytes su mažyliais nemokamai išbandyti „Mamos ir vaiko“ treniruotes.

„Prieš keletą metų, kai pati buvau neseniai pagimdžiusi dukrelę, galvojau, kaip galėčiau sportuoti, atgauti turėtas figūros linijas ir tuo pačiu nepalikti vaikelio. Tuomet ir kilo mintis, kad galima sportuoti kartu su mažyliu. Dabar ši idėja sėkmingai įgyvendinta sveikatingumo klube „G7 Sportas“. Mamytės čia sportuoja, stiprina ryšį su mažyliu ir susidraugauja su kitomis mamomis“, – teigė sveikatingumo klubo „G7 Sportas“ trenerė ir kineziterapeutė Agnė Stanienė.

Per treniruotes daugiausia dėmesio skiriama mamoms. Kilnodamos vaikelius jos atgauna buvusias iki nėštumo figūros linijas ir po truputį sustiprina kūną. Mažyliai visada būna šalia mamų, o jos treniruotės eigoje vaikeliams daro kineziterapijos pratimus. Tokios treniruotės tvirtina mamos ir vaiko ryšį.

Pasak A. Stanienės, kai kurios mamos nuogąstauja, kad treniruotės po gimdymo joms bus per sunkios. Tačiau fizinių pratimų krūviai didėja pamažu: pradinėse treniruotėse taikomi lengvučiai Kėgelio pratimai, toliau mankšta ir kineziterapija, o vėliau atliekami aerobikos pratimai ir treniruotė intensyvėja.

„Mamos ir vaiko“ treniruotėse lankosi net ir metų neturintys vaikai. Jauniausiam treniruočių lankytojui yra trys mėnesiai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Sveikatingumo klubas „G7 Sportas“ kviečia mamytes nemokamai išbandyti „Mamos ir vaiko“ treniruotes, kurios vyksta pirmadieniais ir trečiadieniais 12 val. Antakalnyje, Grybo g. 7.

Taip pat mamos vaikučius gali palikti prie sporto klubo įsikūrusioje mokyklėlėje visai šeimai „Linksmosios strazdanėlės“. Mokyklėlėje veikia meninė studija ir žaidimų kambarys, kuriame galima palikti mažylius (nuo 1 metų) kol tėvai sportuoja. Meninė studija atvira vaikams nuo 4 mėn. iki 18 m., čia kartą per savaitę vyksta muzikos, dailės, teatro, judesio, jogos, fleitos, fortepijono bei mušamųjų užsiėmimai. Šiuo metu lankytojams taikomos ženklios nuolaidos bei kviečiama nemokamai išbandyti žaidimų kambarį.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top