Now Reading
Globotinio pusryčiai: prašome pagalbos kačiukų gydymui ir ieškome jiems namų

Globotinio pusryčiai: prašome pagalbos kačiukų gydymui ir ieškome jiems namų

Globotinio pusryčiai: prašome pagalbos kačiukų gydymui ir ieškome jiems namų

Jeigu nuskandinsi laikrodį, laikas tikrai nenuskęs, ir nieko jau nebepadarysi, kad jį sugrąžintum atgal. Deja, deja, šioje situacijoje labai pavėluota. Per vėlai sužinota apie mažylius, kurių akeles glemžiasi sunki liga. Kačiukai keturi, ir, jeigu įvyks stebuklas, bus sveikos tik keturios akytės.

Likusias reikės šalinti. Viena katytė jau niekada nebeišvys ją supančio pasaulio, niekada nebepamatys ją mylinčio žmogaus, nes abi jos akytes reikės šalinti. Kiti mažyliai geriausiu atveju į šį nuožmų ir piktą pasaulį žiūrės turėdami po vieną akelę. Ir prasikalto jie šiam pasauliui tik tuo, kad kažkas nesugebėjo sterilizuoti savo katės, o tas „kažkas“ nusimesdamas nuo savęs atsakomybę, katę mamą išmetė laukan vargelio vargti.

Kačiukai dabar palikti vet. klinikos stacionare, kad nuolat būtų stebima jų būklė ir pritaikytas tinkamas gydymas. Kapsi pinigėliai už stacionarą ir gydymą, bet nepadėti jiems mes negalėjome. Ir tai dar ne viskas. Kiek vėliau laukia nematančių akyčių šalinimo operacijos. Tai vėl bus papildomos išlaidos.

Sunkiu metu Jūs visada mums ištiesiate pagalbos ranką, pasiūlote petį, ant kurio, kai jau „nebepaveži“, drąsiai gali ir paverkti, ir pasiguosti, ir palaikymo sulaukti. Reikia, mielieji, mums Jūsų pagalbos, labai reikia. Tam, kad galėtume šiuos mažylius išleisti į naują pasaulį mums reikės labai daug palaikymo. Finansinio taip pat. Todėl jeigu tik žinote, kad galite pagelbėti, nenusisukite. Jiems reikia mūsų, jiems reikia Jūsų!

Kaip paremti šių kačiukų gydymą, galite sužinoti apsilankę internetiniame VŠĮ „Kaimo grandinė“ puslapyje, feisbuko paskyroje arba parašę mums el. paštu [email protected].

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Taip pat labai ieškome laikinos globos arba namų šiems kačiukams. Nematantis gyvūnas labai greitai prisitaiko savo aplinkoje ir tų pačių skeptikų, kurie siūlo gyvūną migdyti vien dėl to, kad jis nemato, pykčiui bėgioja, žaidžia ir žmogų myli tikrai nemažiau nei matantis. Jie puikiai randa savo maisto indelius ar kraiko dėžutę. Turime daugybę pavyzdžių, kaip sėkmingai namuose gyvena akli kačiukai. Todėl jeigu Jūs norėtumėte priglausti šiek tiek kitokį, bet be galo mylintį kačiuką, skambinkite mums tel. 8 602 63 641 (Vilnius). Mes labai džiaugsimės, kad po visų procedūrų galėsime išlydėti juos namo. Ei, juk šaunu turėti kačiuką, kuris žiūrėdamas į Jus visada merkia vieną akytę?

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top