MOVO pristato lyriškąją „Pašokt su tavim“ iš naujojo albumo „Kalnuose“

Igno Žydelio iliustracija

Nuo rugsėjo naujas dainas pristatinėjantys MOVO praėjusią savaitę paviešino ir visą savo antrąjį albumą „Kalnuose“. Jo klausytis nuo šiol galima ne tik internetinėje erdvėje, bet ir įsigyti CD pavidalu.

Trečiasis albumą pristatantis kūrinys atskleidžia jau visai kitą – lyriškesnę ir jautresnę MOVO skambesio pusę. „Kiekviena albume esanti daina turi savo tapatybę ir charakterį. Ir visos jos kartu puikiai reprezentuoja tai, kokie esame iš tiesų“, – sako MOVO.

Kūrinys „Pašokt su tavim“ pateikiamas kartu su makro objektyvu filmuota vizualizacija, hipnotizuojančiai leidžiančia dainai iki galo atsiskleisti. Jūsų dėmesiui – MOVO kūrinys „Pašokt su tavim“.

Albumui pavadinimą padiktavo titulinė jo daina. Įprastą sąvartyno vaizdą su dizainerio Igno Žydelio pagalba albumo viršeliui parinkę MOVO į romantiškumu dvelkiantį žodį „Kalnai” kviečia pažiūrėti iš kitos perspektyvos.

„Pagaliau esame patenkinti albumo skambesiu. Viskas prasidėjo dar šių metų kovą, kai savaitei išvykome į vieną kaimo turizmo sodybą Aukštadvario rajone. Ten įrengėme įrašų studiją, kur sugrojome visas naujojo albumo dainas. Šios įrašų sesijos rezultatai ir tapo albumo skambesio pagrindu. Vėliau jį tik tobulinome ir gryninome, tačiau gyvo atlikimo pojūtis niekur nedingo“, – teigia grupės nariai.

Grupė dėkoja žmonėms, be kurių „Kalnuose“ nebūtų toks, koks yra. Tai kartu į pirmąją įrašų sesiją leidęsis garso režisierius Jonas Mitašiūnas, kuris užsiėmė ir daliniu šio albumo prodiusavimu, vokalą įrašęs ir kūrinius miksavęs „1o7 Studio“ savininkas Germanas Skoris, albume smuiko solo sugrojęs multiinstrumentalistas Eimantas Belickas, bandžos skambesiu titulinį kūrinį pagyvinęs Antoni Silvestrovič. Galutinis albumo kūrinių redagavimas (masteringas) buvo atliktas JAV, Bostone, Tomo Waltzo studijoje.

Albumo „Kalnuose“ pristatymo turo koncertai:
Lapkričio 25 d. Vilniuje, Liverpool Indie/Rock bare
Gruodžio 2 d. Klaipėdoje, klube „Raketa“
Gruodžio 3 d. Kaune, klube „ORIXO“
Gruodžio 9 d. Alytuje, Menininkų kavinėje „Pušis“
Gruodžio 23 d. Šiauliuose, bare „BLIC“

dainos, lietuviska muzika, lyriškos dainos, MOVO, muzika

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai