Now Reading
Globotinio pusryčiai: marmurinė katytė Luna

Globotinio pusryčiai: marmurinė katytė Luna

Globotinio pusryčiai: marmurinė katytė Luna

Marmurytė Luna – vienas nuostabiausių sutvėrimų, kuriuos man teko pažinti. Tai be galo nuostabi, energinga, pozityvi, smalsi ir dar visai jaunutė katytė. Pasipuošusi labai gražiai išmargintu kailiuku. Žiūri į ją ir atrodo, kad prieš akis šokoladinis triufelis padėtas.

Su šiuo triufeliniu saldainiuku nuobodu Jums niekada nebus, nes Luna tiesiog dievina žaidimus. Tampomos plunksnelės, virvelės, mėtomi kamuoliukai – didžiausias šios katytės džiaugsmas, žmogaus paglostymai – didžiausia laimė.

Kai prisižaidžia iki soties, Luna patogiai įsitaiso prie žmogaus, prisiglaudžia ir snūduriuodama garsiai murkia. Protarpiais pramerkia vieną akį, tartum pasitikrindama ar žmogus vis dar šalia.

Daugelis katinų turi potraukį kartoninėms dėžėms, taigi Luna tikrai ne išimtis. Visada stengsis sutilpti į bet kokio dydžio dėžę, net jeigu ten telpa tik užpakalis.

Luna puikiai išauklėta, tvarkingai naudojasi kraiko dėžute, nagučius galanda į draskyklę. Katytė paskiepyta, sterilizuota, pažymėta mikroschema.

Taigi, jeigu Jūs esate atsakingas ir rūpestingas žmogus, jeigu norite, kad šį triufelinė princesė karaliautų Jūsų namuose, skambinkite arba rašykite globėjai: +37061048187, [email protected], Vilnius.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top