Now Reading
Agnė ir sagų kolekcija – papuošalai

Agnė ir sagų kolekcija – papuošalai

Agnė ir sagų kolekcija - papuošalai

Sena mano sagų istorija byloja, kad jos visos susitiko visiškai atsitiktinai… su skirtingom istorijom, nuo įvairių drabužių, vienišos, pamestos, bet naujai surinktos į sagų pasaulį.

Sagų rezidencijoje gyvenu ne viena. Po „Ak Bijoux“ slapyvardžiu man kompaniją palaiko šimtai, o gal net tūkstančiai skirtingų sagų. Atsitiktinai rinkti pradėta kolekcija dabar išgyvena itin spalvingus laikus. Kadaise suteikdama antrą kvėpavimą seniems drabužiams, ilgainiui sagos virto skiriamuoju originalių papuošalų ženklu Ak Bijoux.

Ak Bijoux turi išskirtinumą – sagos prisideda prie ekologiško visuomeninio tikslo tausoti gamtą ir mažiau vartoti, todėl beveik visos medžiagos ir sagos yra antrinės.

Sagoms toks tikslas patinka. Tarpusavyje derinamos ar tiesiog į kasą supinamos įvairiaspalvės raštuotos, šilkinės medžiagos yra dekoruojamos kaspinėliais, virvelėmis raišteliais, odos gabalėliais ir galiausiai pagrindiniu akcentu – sagomis. Sagos- tikros damos! Beje, jos draugauja ir su vyrais. Sagos jaučiasi pagerbtos tupėdamos ant vyriško kaklaraiščio, ar kokio kito atributo.

Pristatau ir prikeliu naują sagų gyvenimą ir tikiuosi, kad jos džiugins bei gyvens su mumis amžinai! Sagos kaip ir grožis yra imanentiškos. Kurkime grožį kartu. Sagos mėgsta tai. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Apie Agnę Laikas.lt jau rašė straipsnyje – Auksinių rankų renesansas

Agnę galima rasti: 

Facebook – ak bijoux
e-mail: [email protected]

BALSUOKITE UŽ JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio žurnalo numeryje bus spausdinamas interviu su Jums labiausiai patikusiu talentu.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top