Now Reading
Vilniuje atidaromas didžiausias sportinio pokerio klubas

Vilniuje atidaromas didžiausias sportinio pokerio klubas

Vilniuje atidaromas didžiausias sportinio pokerio klubas

Sportinio pokerio mėgėjams nebereikės ieškoti vietos, kur jie galėtų smagiai praleisti laiką dalyvaudami sportinio pokerio turnyruose.

Vasario pabaigoje prestižinėje sostinės vietoje – Gedimino prospekto pradžioje – duris atveria sportinio pokerio klubas „Du Karaliai“ – oficiali vieta Vilniuje, kuri bus skirta tik sportiniam pokeriui ir jo gerbėjams.

„Lietuvos sportinio pokerio federacijos veiklos metai buvo labai sėkmingi, susidomėjimas sportiniu pokeriu nuolat auga, todėl jau senokai jautėme, jog Vilniuje reikia erdvios vietos, kurioje galėtų rinktis visi sportinio pokerio entuziastai“ – sako LSPF prezidentas Andrius Tapinas.

Naujajame klube bus rengiami oficialūs LSPF turnyrai, taip pat atvirieji atrankiniai turnyrai, įmonių lyga, komandiniai susirėmimai, turnyrai, skirti sportinio pokerio naujokams, ir gausybė kitokių sportinio pokerio vakarų. Didžioji dalis turnyrų bus atviri visiems norintiems ir sulaukusiems 18 metų. Vienu metu klubas galės priimti 150 žaidėjų, o didžiųjų turnyrų metu – net iki 300 sportinio pokerio gerbėjų.

„Neapsiribosime vien tik turnyrais,“ – tvirtina „Dviejų Karalių“ klubo vadovė Vesta Narkevič – „čia vyks ir sportinio pokerio seminarai, ir su pokeriu susijusių filmų peržiūros, ir privatūs įmonių vakarėliai. Dideliuose ekranuose bus galima stebėti ne tik didžiausių pokerio turnyrų transliacijas, bet ir įdomiausias kitų sporto šakų varžybas.“

„Dviejų Karalių“ klubo veiklą koordinuojanti Vilniaus sportinio pokerio asociacija garantuoja, kad visi sportinio pokerio turnyrai bus vykdomi pagal oficialias LSPF taisykles ir žaidėjai savo pinigais nerizikuos. Naujojo klubo idėja žavisi ir žymiausias Lietuvos pokerio žaidėjas, verslininkas ir mecenatas Antanas „TonyG“ Guoga.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Nuoširdžiai džiaugiuosi augančiu sportinio pokerio populiarumu ir plėtra Lietuvoje,“ – entuziastingai kalbėjo pasaulinė pokerio žvaigždė – „tikiuosi, kad „Du Karaliai“ taps sportinio pokerio centru Vilniuje, o aš pats pasistengsiu kiek įmanoma dažniau sudalyvauti klube vyksiančiuose turnyruose ir įvertinti Lietuvos žaidėjų lygį“.

Naujasis sportinio pokerio klubas „Du Karaliai“ veiklą pradeda Atidarymo turnyru vasario 25-27 dienomis. Organizatoriai tikisi, jog Atidarymo turnyras taps didžiausiu visų laikų sportinio pokerio turnyru Lietuvoje. Klubo adresas – Gedimino pr. 2, Vilnius.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top