Individualūs stilistės patarimai. Kokia šukuosena man tiktų? (31)

Pristatome plaukų stilistę ir įvaizdžio konsultantę - „Femina Bona“ mokymo centro kirpėjų specialybės dėstytoją Džiuljetą Petrulienę, kuri mūsų skaitytojams patars, kokią šukuoseną Jiems geriau rinktis.

Laba diena. Norėčiau paklausti, kokia plaukų spalva ir kirpimas man tiktų labiausiai? Mano plaukai natūraliai lygus ir pakankamai plonyčiai. Iš anksto dėkoju.

Laura 

Laba diena. Jūsų veiduko forma - ištęstas ovalas (šiek tiek aukštesnė kakta ir ilgesnė smakriuko zona),  todėl rekomenduojami kirpčiukai (gali būti tiesūs ar ant šono), netrumpesni negu iki antakių linijos, o plaukus labai atsargiai ties smakru pakarpyti ir šukuoti link smakro, skruostukų. Tai galėtų būti ir karė ilgesnis variantas.

Rašote, kad ploni plaukučiai. Nebėda... Dažymo pagalba, vizualiai, galima padidinti apimtį. Nesirinkite labai tamsių spalvų (jos mažina plaukų apimtį). Siūlyčiau šviesius tonus derinti su tamsiais, sruogomis ar blokeliais, taip plaukų apimtis vizualiai padidėja. Iš Jūsų atsiųstos nuotraukos nesimato akių spalvos, todėl negaliu nustatyti prigimties tipo ir parinkti tinkamus atspalvius - šiltus ar šaltus. Jeigu Jūsų akys pilkos, žydros - rinkitės šaltus, jeigu Jūsų akys žalsvos ar rudos - rinkitės šiltus atspalvius plaukams dažyti. Sėkmės

Turite klausimų? Reikia patarimų? Rašykite [email protected]

Džiuljeta Petrulienė, Femina Bona, kirpėjas, kirpimas, kirpimas pagal veido formą, plaukai, plaukų stilistė, stilisto konsultacijos, stilius, šukuosena

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai