Dovanų konsultantai. 8 idėjos – kur laisvalaikį praleisti kolegoms?

Kol dar galima mėgautis vasariška šiluma, kiekvienam kolektyvui reikėtų padovanoti galimybę pabėgti nuo tvankių darbo kabinetų ir linksmai praleisti laiką. Taip vienas kitą geriau pažinsite, o ir grįžti į darbus bus maloniau.

Kadangi laiką leisite su kolegomis, būsite tikri, kad darbai Jūsų tikrai netrukdys – mėgausitės tik poilsiu ir linksmai leisite laiką.

Taigi Laikas.lt dovanų konsultantai Justina ir Tadas dalinasi idėjomis, kur reikėtų praleisti laiką su bendradarbiais, kad visi liktų laimingi, o ir vasara būtų palydėta tinkamai.

Pamatykite Vilniaus senamiestį kitu kampu – turo su Segway metu

Tiesiog greitai ir saugiai stovint ant dviejų kojų lėksite Vilniaus senamiesčio gatvelėmis. Kadangi važinėsite drauge su kolegomis, bus smagu stebėti kiekvieną nedrąsiai bandantį važiuoti pirmuosius metrus, o vėliau tereikės mėgautis ir stebėtis, kaip viskas paprasta. Po pirmo pasivažinėjimo tikrai norėsite dar ir dar...

Pasiryžtumėte lipti į klampią pelkę?

 O jeigu tai pasiūlytume daryti naktį? Garantuojame nepamirštamus įspūdžius ir daug purvo kelnėse. Tai puiki galimybė pažinti vienam kitą ekstremaliomis situacijomis ir išmokti budrumo bei ištvermės. Ekstremalūs pasivaikščiojimai pelkėse organizuojami tiek naktį, tiek dieną, todėl šią nepamirštamą pramogą galėsite suorganizuoti Jums visiems tinkamu metu.

„Anupriškių“ nuotykių parkas

Puikiai praleisite laiką  „Anupriškių“ nuotykių parke, kur mėgausitės šuoliais iš didelio aukščio, laipiojimais lynais tarp aukštų medžių ir nerealiais „skrydžiais“ tarp kalvų. Didžiausias malonumas laukia kolegų, kurie kartu įveiks dvi lygiagrečias trasas, o kelionę užbaigs skrisdami 200 metrų ilgio lynais. O ištvermingiausi galės mėgautis „Juodąja“ trasa. Laisvas kritimas iš 4 metrų aukščio, atliekant didįjį Tarzano šuolį, suvirpins net pačių drąsiausių širdis. Gaukite didžiausią adrenalino dozę savo gyvenime!

Ekstremalus safaris

Bendradarbiams nuolat norintiems patirti kažką naujo ir suteikiančio adrenalino būtina išbandyti ekstremalų safarį. Ekstremaliems išbandymams parengtu visureigiu įveiksite nepervažiuojamus užpelkėjusius ežerus, pelkėtas miškų trasas, miško upelius, medžių kirtimus ir brastas. Taip pat galėsite varžytis kaip tikrose visureigių varžybose, beieškodami miškuose paslėptų kontrolinių punktų, pabandysite surasti vieną iš ,,Napoleono lobių” paslėptų visoje Lietuvoje. Ekstremalią kelionę „vainikuosite“ pietumis ant vaizdingo Neries kranto.

Su kolegomis esate pajūryje?

Nepraleiskite progos pasivažinėti velomobiliu! Velomobilis kuo puikiausiai tiks apžvalginiam turui po kurortą, o ir kojų ilgais pasivaikščiojimais nereikės varginti. Mantą į velomobilį ir linksmai šnekučiuodamiesi bei šėliodami, su bendradarbiais praleisite savo laisvalaikį.

Poilsis sodyboje prie Minijos upės

Jei dirbate sunkų fizinį darbą ar visą dieną neatsitraukiate nuo kompiuterių nepraleiskite progos pasimėgauti pirtimi ir ežero gaiva? Kairiajame Minijos upės krante esanti sodyba – puiki vieta Jums apsistoti. Čia pasitiks pagal savitą tradicinį kaimo stilių ant Minijos kranto pastatyta graži sodyba su visais patogumais, kur rasite kiekvieno pomėgiams pritaikytas laisvalaikio pramogas – vandens slidėmis ar pripučiamu ratu galės pasiplaukioti aštrių pojūčių mėgėjai, pramoginė žvejyba ar pasiplaukiojimas valtimi bei vandens dviračiu puikiai tiks kantriesiems, o visi kiti greitaeigiu kateriu galės apskrieti Nemuno deltą, pamatyti Neringą ar kitas šio krašto išskirtines vietas.

Buriavimas

Jei galite drauge ištrūkti visam savaitgaliui, išbandykite savo jėgas buriuodami. Daugeliui jau antrąja religija tapęs sportas neabejotinai sužavės, įtrauks ir nepaliks visą gyvenimą… Dviejų dienų buriavimo kursai atskleis visą burlenčių žavesį. Instruktoriai pasiruošę atsižvelgti į kiekvieno fizines savybes ir teorines žinias, todėl individualus darbas su kiekvienu iš Jūsų, padės pasiekti maksimalius rezultatus. Išmoksite buriuoti šiuolaikiškomis burlentėmis nuo pirmųjų žingsnių iki gražių triukų, atliekamų pučiant stipriam vėjui. Vakare lauks poilsis prie laužo, kurio metu peržiūrėsite dienos foto ir video medžiagą. Visu reikalingu inventoriumi bus pasirūpinta, Jums teliks mėgautis buriavimu!

Kelionė Galvės ežeru

Jei norite nustebinti bendradarbius netikėta dovana? Padovanokite  pramoginę kelionę Galvės ežeru. Ne tik puikiai praleisite laiką, bet ir pailsėsite nuostabiame, natūraliu grožiu apsuptame Trakų prieglobstyje. Čia pat, grojant mėgstamai muzikai, galėsite surengti iškylą ant vandens ir nuotaikingai praleisti laiką. O jei trūksta ramybės ir šilumos vakarėjant, įsisukę į šiltą pledą, galėsite mėgautis atpalaiduojančia muzika ir taure vyno. Didinga Trakų pilis, prašmatnus Tiškevičiaus dvaras ir nuostabūs gamtos vaizdai bei ežero gaiva leis prisileisti prie svaiginančios ramybės, o į darbus sugrįšite pailsėję ir pamiršę visus sunkumus – juk nieko nėra neišsprendžiamo. 


     Daugiau dovanų idėjų galite rasti ČIA!

dovanos, geradovana, geradovana.lt, kolegos, konsultacijos

Naujausi komentarai
povilas
2011-08-17, 11:58
o, norėčiau i pelkę visai, keista bet idomi pramoga
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai