Talentų banke - grafiškus darbus kurianti Raminta

Laikas.lt Talentų banke - Raminta, kuri kuria grafiškus piešinius ir teigia, kad kūryba jai - savotiškas atsipalaidavimas ir neigiamos energijos išvalymas. Štai jos prisistatymas:

"Idėjų savo kūrybai semiuosi iš bendravimo su žmonėmis, įvairių patirtų įspūdžių, pamatytų smulkmenų, kasdienybės atimtų akimirkų. Tai ką matau, girdžiu, liečiu, jaučiu sukelia man įvairiausių minčių, kurios sukasi mano galvoje it paukščiai, o galiausiai ištrūkusios nutupia mano darbuose. Pats kūrybos procesas man savotiškas restartas, kai išvalai smegenis, tačiau darbai dažniausiai atspindi tam tikrą emociją(as), žmogaus vidinį pasaulį ar tiesiog parodo kaip pasaulį ir žmones matau aš".

Daugiau kūrėjos darbų rasite čia.


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

raminta rainytė, talentu bankas

Naujausi komentarai
Dalia
2011-09-02, 14:54
nuostabus grozis!!!
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai