Now Reading
Dovanų konsultantų pasiūlymai mokslo metų pradžiai

Dovanų konsultantų pasiūlymai mokslo metų pradžiai

Dovanų konsultantų pasiūlymai mokslo metų pradžiai

Ruduo – atradimų laikotarpis. Iš naujo mokomės atrasti ir pažinti tai, ką per vasarą buvome visiškai pamiršę. Todėl rekomenduojame pasitikti rudenį ir rugsėjo 1–ąją, kaip atradimų ir ieškojimų laikotarpį – gal šiemet jis padovanos mums kažką nepamirštamo… 

Dovanų rinkinys „Atrask ir pažink!”. Tai ideali dovana jaunai, nuolat kažką naujo atrandančiai ir siekiančiai mokytis bei tobulėti asmenybei. Praplėskite savo akiratį degustacijose, pasinerkite į aistringąjį argentinietišką tango ar ispanišką flamenko, atskleiskite savo menininko gyslelę, o galbūt norite ugdyti valią kovos menų užsiėmimuose? 

Saugaus vairavimo pamoka Vilniaus gatvėse puikiai tiks norintiems patobulinti savo vairavimo įgūdžius. Deja, net ir didelį stažą turintys vairuotojai papuola į avarijas, kurias nesunkiai buvo galima numatyti, todėl pamokos metu pagrindinis dėmesys bus skiriamas į tai, kaip numatyti avarines situacijas ir jų išvengti. Pamokoje įsisavinti saugaus elgesio kelyje principai suteiks galimybę vairuotojui mėgautis vairavimu net ir sudėtingiausiomis sąlygomis.

Naktinė ekskursija po miestą „Vaiduokliška naktis“ puikiausiai tiks draugų kompanijai, norinčiai geriau susipažinti su Vilniaus miestu ir jo praeities legendomis. Naktinio pasivaikščiojimo metu siaurose Vilniaus senamiesčio gatvelėse iškils užmirštos senųjų laikų legendos. Vos už 129 Lt keturiese susidursite su paslaptingu bei mistišku miestu, slepiančiu įdomias ir jaudinančias istorijas, kurios paminėtos Vilniaus kronikose. Tai puiki dovana ir pirmakursiui dar labai nedrąsiai žiūrinčiam į miestą, kuriame mažiausiai 4 metams įleis šaknis. 

Argentinietiško Tango pamokos Jam ir Jai… Meilė ir neapykanta… Aistringas kūnų dialogas, nepaliekantis abejingų nei šokančiųjų, nei juos stebinčiųjų. Pajuskite patį tikriausią argentinietiškojo tango kartu su charizmatiškuoju šio šokio Maestro Eduardu Chimenesu (Eduardo Gimenez).

Jodinėjimas žirgais. Norėtumėte sustoti ir pamatyti, kokia graži, rami bei švari gali būti mus supanti aplinka? Pajuskite tikrąją laisvę jodinėdami žirgais po Trakų nacionalinio parko apylinkes. Net jei tai bus pirmasis Jūsų jojimas, su savimi išsinešite visus įmanomus įspūdžius ir patirtį. Žirgyne taip pat auginamos avys, ožkos, vietnamietiškos kiaulytės: pažintis su šiais gyvūnais taps ypač smagia pramoga mažiesiems.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Biokosmetikos gamybos pamoka. Gamta mums suteikia gausybę naudingų dalykų, tereikia mokėti juos pasiimti. Šių natūralių gudrybių galėsite išmokti biokosmetikos gamybos pamokų metu. Tai ne tik smagus, bet ir naudingas užsiėmimas bei galimybė atskleisti biokosmetikos naudojimo paslaptis, padėsiančias natūraliai puoselėti gražią ir sveiką veido bei kūno odą.

Atraskite paslaptingąjį Rytų kovos menų pasaulį su Aikido treniruotėmis – šiuolaikiniu kovos menu, paremtu senomis japonų budo tradicijomis. Aikido žavi judesių minkštumu, tačiau reikalauja ypatingos vidinės jėgos. Tai sustiprins jus, ugdys išvermę ir budrumą, taigi artėjant didžiausių mokslų ir darbų maratonui būsite pasiruošęs.

Daugiau dovanų idėjų galite rasti ČIA!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top