Ekranuose istorijos „Trys muškietininkai“ 3D versija

„Visi už vieną ir vienas už visus!“ - šis legendinis trijų ambicingų vyrukų Ato, Porto ir Aramiso šūkis ir vėl skambės didžiuosiuose ekranuose.

Spalio 14 d. į Lietuvą atkeliauja naujausia kultinio rašytojo Aleksandro Diuma romano ekranizacijos versija, kurią 3D formatu sukūrė pramoginio kino meistras Paulas W.S.Andersonas, išgarsėjęs tokiais kino hitais, kaip „Absoliutus blogis“, „Svetimas prieš Grobuonį“ bei „Mirties lenktynės“.

Naujųjų „Trijų muškietininkų“ režisieriaus bei prodiuserio Paulo W. S. Andersono trileriai visada pulsuoja nevaldoma energija, vaizdo efektų piruetais, akrobatiniais triukais ir beprotiška vaizduote. XVII amžiaus išgalvotų karališkų intrigų spektaklyje jis savaip interpretuoja A. Diuma literatūrą ir gerai pažįstamus riterius įpainioja į keblius nesusipratimus.

„Istoriją apie tris be galo drąsius vyrukus skaičiau daugybę kartų ir mane žavėjo tai, kad skirtingame amžiuje šį romaną priimdavau skirtingai. Tai įrodo, kad A.Diuma sukurtas šedevras tinka įvairaus amžiaus žmonėms. Be to, nuo neatmenamų laikų svajojau pastatyti kostiuminę dramą. Kai atsirado galimybė filmą nufilmuoti trimačiu vaizdu, supratau, kad nieko nebus labiau intriguojančio, kaip naujai sukurta per šimtmečius savo žavesio nepraradusi sena istorija“, - pasakoja režisierius.

Filme „Trys muškietininkai“, kuriame susipina veiksmas, nuotykiai bei drama, bus pasakojama, kaip jauno ir karštakošio D'Artanjano neblėstanti energija įkvepia apgautus ir „nurašytus" muškietininkus susikauti dėl teisybės, garbės, meilės ir laisvės. Jie nepasitiki apsimetėle samdoma žudike Miledi (akt. Milla Jovovich), nuožmiuoju Rošforu su randu ant skruosto (akt. Madsas Mikkelsenas), galantiškuoju Bekingemo kunigaikščiu (širdžių daužytojas anglas Orlando Bloomas) ir maniakiškų polinkių turinčiu kardinolu Rišeljė („Oskaro“ premijos laureatas Christophe'as Waltzas), trokštančiu šaltakraujiškomis melagystėmis išprovokuoti Prancūzijos ir Anglijos karą, nuversti nuo sosto karalių Liudviką XIII ir pasisavinti karūną.

Erdvinį vaizdą kokybiškai perteikiančiomis kameromis nufilmuotas 3D vaizdas, puikių aktorių kolektyvas, greitas tempas, arklių gaudynės, įspūdingas ginklų arsenalas, skausmingos išdavystės ir žavūs viliotiniai – tai ir dar daugiau lauks kino teatruose, kai čia atkeliaus naujausia legendinių trijų muškietininkų istorija.

Kol kas siūlome pažiūrėti lietuviškai titruotą spalio filmo anonsą:

Laikas.lt

kinas Vilniuje, kino filmai, Paulas W.S.Andersonas, Trys muškietininkai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai