Now Reading
Talentų banke – floristika ir daiktų dekoravimu gyvenanti Jurgita

Talentų banke – floristika ir daiktų dekoravimu gyvenanti Jurgita

Talentų banke - floristika ir daiktų dekoravimu gyvenanti Jurgita

Laikas.lt Talentų banke – įvairiausius daiktus dekoruojanti Jurgita.

„Esu dviejų pametinukių, mažų mergyčių, mamytė. Nors laiko kurti šiomis dienomis turiu mažai, bet vis pribėgdama kažką kuriu.

Labai pavydžiu žmonėms, kurie turi vieną domėjimosi sritį ir save visą jai atiduoda. Aš esu iš tų, kurie tų sričių turi begales, man įdomu daug dalykų…

Viena tų sričių – floristika, o jos negaliu įsivaizduoti be dekoravimo – man tai neatsiejama. Idėjas darbams renkuosi iš mane supančios gamtos, namų aplinkos… Stengiuosi į viską pažvelgti kiek KITAIP… Tikiuosi, kad pavyksta…

Ar tai talentas, man sunku atsakyti, nors aplinkiniai mano darbuose jį įžvelgia. Gyvenime visuomet ieškau GROŽIO, HARMONIJOS ir nuoširdaus BENDRAVIMO…”

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Daugiau Jurgitos darbų rasite Facebooke arba tinklaraštyje.


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!
Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top