Now Reading
Belyčių modelių karta: skandalingasis Andrejus Pejicas (Foto)

Belyčių modelių karta: skandalingasis Andrejus Pejicas (Foto)

Belyčių modelių karta: skandalingasis Andrejus Pejicas (Foto)

Žiūrint modelio Andrejaus Pejico (19 m) nuotraukas, sunku patikėti, kad jis vyras. Moteriškas, grakštus miniatūrinis modelis šokiruoja, tačiau kopia į vis aukštesnį mados industrijos olimpą.

Keista, tačiau kuomet moterys stengiasi kovoti už lygias teises ir gauti tokį pat atlyginimą kaip ir vyrai, mados industrijoje vyrams, kurie atrodo kaip moterys, mokami aukščiausi honorarai.

Netikite? Andrejus Pejicas galėtų būti puikiausias pavyzdys. Naujasis mados „saldainiukas“ tiesiog iš po top modelių panosės vagia geriausių fotosesijų užsakymus. Gimęs Serbijoje ir užaugęs Australijoje, Andrejus šią vasarą pristatė Jeano-Paulo Gaultiero kolekciją: „Noriu pranešti, kad atėjo nauja dvilyčių modelių modelių karta“, – viename interviu pareiškė Andrejus.

Pejicas buvo atrastas prancūzų „Vogue“ redaktorės Carine Roitfield: „Aprengkite jį FENDI“, – taip tada pranešė Carine. Ir visai netrukus modelis jau pozavo pasipuošęs prabangiais moteriškais drabužiais. Manote, jis dėl to jautėsi nepatogiai? Klystate: „Sijonus nešioju dar nuo vaikystės. Todėl, žinoma, jaučiausi patogiai“, – pasakojo Pejicas.

Pasirodo, dar būdamas 13 metų, Pejicas nusišviesino plaukus ir ėmė dėvėti aptemptus džinsus. Neilgai trukus, paauglys jau eksperimentavo su mamos makiažo priemonėmis: „Dariau tai tam, kad pažiūrėjęs į veidrodį gerai jausčiausi. Nesakau, kad bėgau visiems pasakodamas apie tai, bet kaip ir kiekviena mergina, norėjau atrodyti gražiai“.

Tiesa, net mados agentai prisipažįsta, kad pirmą kartą pamačius Andrejų, sunku atskirti, kokia jo lytis: „Negalėjau apsispręsti: jis vaikinas, ar mergina“, – interviu yra sakiusi Sarah Doukas, žymi mados pasaulio agentė, atradusi tokius modelius kaip Kate Moss. Būtent Sara netrukus ėmė Andrejų „kišti“ per visus kanalus tiek moterų, tiek vyrų madai. Kai Sarah iš saulėtosios Australijos pakvietė Andrejų į Angliją, modelis pradžioje dvejojo, tačiau galiausiai nusprendė pasiduoti: „Kai išlipau Londone, baisiai lijo ir buvo labai bjaurus oras. Ėjau gatvėmis be skėčio ir galvojau, kad veltui išleidau pinigus tolimai kelionei. Jaučiausi nevykusiai… Kaip Madonna Holivude.“, – pirmuosius įspūdžius iš naujos šalies pasakojo Pejicas.

Tačiau Andrejui sekėsi – jis iš karto susilaukė krūvos agentūrų pasiūlymų ir visai netrukus atsidūrė tarp 100 seksualiausių FHM žurnalo… moterų! Žinoma, toks įvykis susilaukė didžiulio pasipiktinimo ir krūvos juokelių. FHM skaitytojų Andrejus buvo pramintas „daiktu“ (būtent todėl, kad jo lytis visiškai neaiški).

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nepaisant kontroversiško įvaizdžio visuomenėje, Pejicas turi tvirtą palaikymą iš šeimos. Jo mama seka kiekvieną sūnelio žingsnį ir nepamiršta papasakoti draugams. Ne iš kelmo spirta mama, žino ir kaip atsikirsti žurnalistams. Kai vienoje Australijos TV laidoje ji buvo paklausta, ką mano apie tai, kad jos sūnus Jeano-Paulo Gaultiero kolekcijoje buvo aprengtas kaip nuotaka, ši atsakė: „Jis buvo gražiausia nuotaka, kokia tik gali būti“.

Visiems žinoma, kokia mados industrija gali būti žiauri. Moterys modeliai čia laikosi griežtų dietų (tarkime, suvalgo apelsinų sultyse suvilgytą vatos gabaliuką), jų neišvengia ir Pejicas. Jis ne tik laikosi griežtų dietų, bet ir privalo sportuoti taip, kad nepriaugtų raumenų. Tai yra, išlaikytų liesą figūrą.

 Ir pabaigai. Pejicas priduria, kad savęs moterimi tikrai nelaiko: „Aš nenoriu būti moterimi. Man tiesiog patinka moteriški rūbai“.


Beje, Andrejus Pejicas neseniai nusifotografavo fotosesijoje kartu su Laikas.lt aprašytu „Zombie Boy“.

Laikas.lt
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top