Talentų banke - tapytoja ir fotografė Neringa

Laikas.lt Talentų banke - fotografuojanti ir tapanti Neringa.

„Esu iš Kretingos, studijuoju VDA vizualųjį dizainą. Nežinau, ar čia talentas, bet niekaip nesugebu iš rankų paleisti fotoaparato.  Visą, kas mane supa, matau „kadrais". Fotografija man padeda sukurti
stebuklingą, fantazijų kupiną pasaulį. 

Menas mane lydi visą gyvenimą. Galima sakyti, užaugau tarp dažų ir teptukų (namie nuolat piešdavo mama ir senelis). Nuo mažų dienų norėjau būti kosmonaute, mokslininke arba dailininke. Ir, kad ir kaip būtų keista, pasirinkau spalvotą dažų ir teptukų pasaulį.  Popieriuje išliedavau visas savo fantazijas. Palaipsniui mažos paišalionės išaugo į didelius piešinius, o pastarieji tapo spalvingais paveikslais.

Tapyba tapo vienas mėgstamiausių užsiėmimų. Dažniausiai mano paveiksluose apsigyvena įvairiausių formų ir spalvų katinai (labai labai labai myliu katinus).

Fotografija į mano gyvenimą atėjo šiek tiek vėliau negu tapyba; galbūt todėl, kad neturėjau tam galimybių -  fotoaparato. Tačiau didelis noras nugalėjo visas kliūtis. Vargais negalais išprašiau tėčio, kad duotų išbandyti jo seną juostinį fotoaparatą Zenit. Žinoma, pirmosios išfotografuotos juostelės tikrai nebuvo tobulos, tačiau laikui bėgant nuotraukos ir kokybė ėmė gerėti, o neužilgo įsigijau savo pirmąjį veidrodinį fotoaparatą. Tada prasidėjo mano didieji fotografijos nuotykiai.

Labai mėgstu fotografuoti vakarinės saulės šviesoje „besimaudančias" gėles, tačiau kuo toliau, tuo labiau linkstu į žmonių fotografavimą. Beje, piešimas ir tapyba labai praverčia apdirbant nuotraukas. Kartais į fotografijas įmontuoju savo piešinukų (kiškučių, katinukų ir t.t.), o spalvas nuotraukose dėlioju kaip dažus ant drobės.

Visada „perdažau" savo nuotraukas. Spalvos suteikia tam tikrą nuotaiką, atmosferą, padeda sukurti fantazijų ir svajonių pasaulį. Šiuo metu esu antro kurso studentė, tačiau mokslai visiškai netrukdo užsiiminėti mėgstama veikla. Laukiu nesulaukiu, kada surengsiu rimtą fotografijų parodą."

Daugiau Neringos darbų galite pamatyti  Facebooke


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

baltas katinas, neringa, Neringa Martinėnaitė, talentu bankas

Naujausi komentarai
Edita
2011-11-18, 23:54
Labai puikūs ir saviti darbai :) Man labai patinka kaip susipynus fotografijai ir tapybai gimsta spalvingos ir mažumėlę svajingos nuotraukos, į kurias tiesiog gera žiūrėti :) Sėkmės tolesnėje kūryboje!
2011-11-14, 21:22
Dėl paveikslų ar šiaip, galite parašyti man [email protected] :)
Egle
2011-11-14, 20:28
Nuostabus paveikslai.. Ypac patiko melynas Katinas ! ar butu imanoma nusipirkti jusu darba ?:)
kroketas
2011-11-14, 15:21
super super super!
kroketas
2011-11-14, 15:21
super super super!
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai