Talentų banke - Emilija ir jos kūrybinė laisvė

Laikas.lt Talentų bankas džiaugiasi pasipildęs dar vieną noru kurti trykštančia mergina - Emilija.

„Esu III kurso Vilniaus Gedimino Technikos universiteto studentė. Noras kurti, lipdyti, siūti, megzti, gaminti gimė dar mokykloje, nors iš tiesų, manau, kūrybingumas tikriausiai slypi mano genuose, nes mano mama talentinga ir kūrybinga, kupina įvairiausių idėjų; dirba technologijų mokytoja.

Siuvau lino sijonus, vėliau drobines rankines, lipdžiau iš modelino, mokiausi megzti, eksperimentavau su oda... Kiek medžiagų prigadinau! Paskui tas noras kurti prigeso: stigdavo laiko arba noro.

Bet šiemet mūzos sugrįžo, o su jomis grįžo kūrybos džiaugsmas, kuriuo norisi dalintis su aplinkiniais, todėl pradėjau rašyti, dalintis savo mažmožiais su pasauliu. Kūryba – man didelis džiaugsmas, praskaidrinantis niūrią kasdienybę, leidžiantis pailsėti po dienos darbų, įgyvendinti slapčiausias svajones. Kartais jaučiuosi paprasta, nieko neišsiskirianti iš kitų, bet esu beprotiškai laiminga, nes turiu tai, kas duota ne kiekvienam – kūrybos laisvę ir džiaugsmą.“

Daugiau Emilijos darbų jos svetainėje ir Laikas.lt nuotraukų galerijoje.


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

Emilija, ranku darbo papuosalai, talentu bankas, VGTU

Naujausi komentarai
ji
2011-12-13, 22:10
sakes,ar cia talentas?taip vaikai mazi irgi moka padaryti.tada mano sugebejimai palyginus su jos tai genialus yra tada
to anonime
2011-11-22, 17:10
Ak, tie pikti, niūrus ir pavydūs lietuvaičiai :) kas Jums neleidžia miela anonime, gaminti, kurti? Tik piktus komentarus rašyti ir temokate.
Kaip supratau merginai papuošaliukų gamyba tik laisvalaikis, o, kad ji save vadintų talentu, tai niekur neradau, nors perskaičiau ir blogą :)
Anonimė
2011-11-22, 16:13
Čia talentas???Lengva tjp padaryt.Nebent aš ir "TALENTINGA" ;DD
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai