Talentų banke - šilką įsimylėjusi Vaida

Šį kartą Talentų banke pristatome Vaidą, kuri, kaip teigia, yra be proto įsimylėjusi šilką.

"Esu Vaida Žemaitytė - būsima interjero dizainerė, kurianti šilko aksesuarus. Atvirai galiu prisipažinti - esu įsimylėjusi šilką. Mano akimis, šilkas - pats prabangiausias, tyriausias ir švelniausias audinys iš visų
natūralios kilmės audinių. Jis neturi sau lygių estetikos, bei patvarumo klausimais. Turbūt dėl šių priežasčių pagrinde ir pamilau jį. Bet pradėkim nuo pradžių...

Didžiausias kūrybos įkvėpėjas - tėtis, jis mane "atvedė" į meno pasaulį. Pirmieji piešiniai gimė Dailės mokykloje, vėliau buvo palikta daug erdvės saviraiškai ir savarankiškam piešimui, kuris padėjo sukurti nemažai tapytų darbų.

Esu įklimpusi į meną ligi ausų. Kiekvieną dieną bandau nuspręsti, kuom užsiimti, stengiuosi įgyvendinti kuo daugiau savo idėjų ir parodyti jas kitiems. Tačiau šią vasarą mane apsėdo šilko manija. Šį jausmą drąsiai galiu vadinti manija, nes kur tik apsidairydavau, visame kame galėdavau įžvelgti šilkui būdingas savybes: lengvumo jausmas, estetikos dvelksmas, prabangos troškimas, vaiskių spalvų gamos jutimas, meilės svaigulys... Visa, kas aplink reiškėsi, kreipė mano mintis viena linkme - šilkas. Visų šių
minčių prispausta, nutariau išsilaisvinti kūrybos pagalba.

Įkvėpimo bangos užklupta, čiupau teptukus, dažus, molbertą, įsitempiau šilką ir, galvodama apie visus, prieš tai minėtus jausmus, pradėjau tapyti ir kurti ant 100% natūralaus šilko pluošto. Mintys ir visi išgyvenimai rodė teptukui kelią. Nelaukiau, neturėjau net vizijos apie galutinį rezultatą, tiesiog mėgavausi akimirka. Šilko tapyboje dažų srauto valdyti nevalia, jie liejasi ir teka laisvai, natūralios šilko gijos neatkartojamai sugeria dažus, tad galutinis rezultatas kaskart maloniai pribloškia.

Po tokių aistringų, pirmųjų mano kūrybos dienų, šilkas tapo neatsiejama mano kasdienybės dalimi. Sukūrusi pirmąją vasaros šilko šalių kolekciją ir sulaukusi nemažo pasisekimo, nieko nelaukiau. Pamačiusi auksinius rudenio lapus, o dabar net ir pirmąsias sidabrines žiemos snaiges, supratau, jog
mano rudens- žiemos šilko aksesuarų kolekcija, greit išvys dienos šviesą. Taip ir nutiko.

Bet darbas tuom nesibaigia. Kas savaitę pildau savo kolekcijos bagažą, ieškau vis naujų klientų, užsakovų. Kuriu išskirtinėms moterims, moterims kurios supranta unikalumo vertę, būtent toms, kurios nebijo šokiruoti ar stebinti aplinkinių. Labai džiaugiuosi, kad tokių moterų Lietuvoje vis daugiau ir daugiau! Tad savo kūrybą skiriu Jums.

Mano darbus galite pamatyti ir įsigyti facebooke.


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

, šilkas, talentu bankas, Vaida Žemaitytė

Naujausi komentarai
2012-01-20, 10:03
Labai grazu! Pritariu Inetai-butu nuostabu :) SEKMES kuryboje :D
Ineta
2011-12-18, 03:25
Labai faina butu, kad pradetum kurti ne tik aksesuarus, bet ir drabuzius, pvz.,sukneles. Manau, kad sulauktum pasisekimo! :))
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai