Now Reading
Šiltasis sezonas – nuo elegantiškų iki ekstravagantiškų vyrų (Foto)

Šiltasis sezonas – nuo elegantiškų iki ekstravagantiškų vyrų (Foto)

Šiltasis sezonas – nuo elegantiškų iki ekstravagantiškų vyrų (Foto)

Laikas.lt
Nuotr. Fashionizers.com

Didiesiems stileivoms pradėti galvoti apie pavasario–vasaros madas kiek vėloka, bet paprastiems mirtingiesiems pats tas. Pradėsime nuo vyrų 2012 m. maloniojo sezono tendencijų, įkvėptų mokyklinių uniformų, tropikų, aristokratiško stiliaus ir net darbo saugos drabužių…

Svarbiausias dizainerių patarimas – varijuoti tarp elegancijos ir ekstravagancijos.

Mėlyna spalva

Žinoma, tai pati populiariausia vyriška spalva. Ateinantį sezoną jos bus kaip niekad daug. Dizaineriai žada, kad dominuos įvairiausi jos atspalviai – nuo turkio, indigo iki rašalo. Jie pataria rinktis ne tik mėlyną švarką, kelnes, bet visą kostiumą, marškinius ir net batus. Žodžiu, reikės pasistengti išnykti dangaus horizonte.

Languoti pledai

Jei per didžiuosius išpardavimus pastebėsite languotas kelnes ar švarką, būtinai įsigykite. Tai puiki išeitis, priverstiems darbe oficialiai atrodyti vyrams. Languotas kostiumas ar pavienės jo dalys suteiks jūsų įvaizdžiui žaismingumo. Tik pasistenkite pasirinkti vienspalvius marškinius.

Grifai su kutais

Tai puikus elegancijos ir ekstravagancijos sankirtos pavyzdys. Lakuoti klasikinės formos batai papuošti ilgesniais, nei iki šiol buvo įprasta, kutais, spalvoti ir su kamštiniu ar grifams būdingu padu – štai ateinančio pavasario ir vasaros avalynė.

Kalinių drabužiai

Mados kritikai juokauja, kad dizaineriai siekia įkalinti stilingus vyrus. Svarbu įsidėmėti – kuo dryželiai siauresni, tuo drabužio siluetas turi būti platesnis.

Vaivorykštinis blizgesys

Tamsių tonų satinas, šilkas, velvetas – ypatingai madingos medžiagos puoštis mėgstančiam vyrui.

Per didelės kelnės

Vyrams sparčiai artėjantį sezoną teks atsisveikinti su siauromis ir itin aptemtomis kelnėmis, užleidžiant poziciją XXL dydžiui. Kelnės plačios turėtų būti nuo liemens iki kulkšnių, kur susiaurėja daugiau ar mažiau. 

Permatomi drabužiai

Tai bus ne tik puiki išeitis karštą vasaros dieną, bet ir labai madingas sprendimas. Žinoma, padeda sukurti patrauklų įvaizdį ir išryškinti per žiemą užsiaugintus raumenis. Juodi permatomi drabužiai lygiai taip pat maskuoja tai, ko nesinori viešai rodyti…

Delninukas

Didesni nei moterų delninukai taps pavojingiausi portfelių konkurentai. Svarbu, kad būtų odinis ir tamsus. Užtraukiami užtrauktuku ir atverčiami – vienodai madingi.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vienspalvis vaizdas

Nors mėlynos spalvos bus daugiausia, tačiau jei mėgstate kokią nors spalvą, darykite tai iki galo. Pavyzdžiui, jei turite žalias kojines, įsigykite žalius batus, šortus, laikrodį, marškinėlius, megztinį ir kepurę. Pasistenkite, kad jų visų tonai sutaptų.

Tropikų raštai

Tokius pamename dar iš vaikystės. Honolulu gyventojams, žinoma, tokia apranga kasdienybė, tačiau europiečiams švarkas prie havajietiškų šortų – pakankamas iššūkis. Žodžiu, kasdien atostogos.

Labai trumpi šortai

Vos vos už apatiniu šortukus ilgesnės vyriškos kelnės jau buvo madingas laisvalaikio drabužis, o dabar veržiasi ir į oficialų stilių. Viršutinė jų dalis primena kostiumines kelnes, tad dėvimi prie marškinių ar švarko. Prie jų patariama derinti petnešas ir puskojines. Na, reikia stengtis būti kuo labiau panašiu į skautą.

Sandalai

Toks apavas, kai karšta – tikras išsigelbėjimas. Jis įvaizdžiui suteikia laisvumo ir komforto jausmą. Labai svarbu nesupainioti medžiagų, iš kurių sandalai pagaminti. Plastikiniai, guminiai sandalai skirti paplūdimiui, o odiniai – tik miestui.

Kupranugario spalva

Sacharos smėlio kopų ir Maroko dykumos įkvėpti drabužiai – nuo rudos, aukso, geltonos iki ochros spalvų. Dizaineriai vadinamąją kupranugario spalvą derina prie baltos ar dramblio kaulo spalvos. Tai tikrai nepaprastas vasaros derinys.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top