„Eurovizijos“ karštis – su skandalų prieskoniais

Laikas.lt

„Labai atidžiai stebėjome „Eurovizijos“ pusfinalius, komisijos ir žiūrovų balsavimų rezultatus. Be to, mūsų bukmekeriai gali vertinti ne vien sporto įvykius, o statymai dėl „Eurovizijos“ konkurso nėra naujiena, juos rengiame jau kelerius metus. Turime šiokį tokį įdirbį“, - sakė „TOPsport“ vadovas Dainius Gulbinas.

„TOPsport“ bendrovė ketino siūlyti lažintis ir dėl to, kas nacionalinėje atrankoje užims antrą vietą, tačiau šiemet konkurse nedalyvauja Aistė Pilvelytė ir Rūta Ščiogolevaitė...

Lietuvos konkurso finale taip pat prie favoritų priskiriami Vytautas Matuzas (5,00 koeficientas), Beissoul (5,00), „DAR“ (5,50) ir Monika (6,00). Šiek tiek prasčiau vertinami S.Milinytės šansai (10,00), o daugiausia išlošti gali nauja Deivydo Zvonkaus mylimąja Katažina patikėję žmonės – vienas lažybose pastatytas litas laimėjus šiai atlikėjai atneštų net 100 litų.

Visiems prognozuotojams dar derėtų atkreipti dėmesį į vėl (tai jau tapo įprasta) pasikeitusias „Eurovizijos“ taisykles. Finalo pradžioje geriausi atlikėjai bus išrinkti sumuojant televizijos žiūrovų ir komisijos balsus, bet po to iš trijų geriausiųjų finalo laimėtoją išrinks jau vien komisija. Žinant lietuviškų komisijų įpročius, triumfuos dainavimo kokybė, o ne scenoje surengtas šou.

Bet kas nutiks, jei Lietuvos išrinkta dainą kaip plagiatą išbrokuos „Eurovizijos“ organizatoriai? Dėl to šiemet taip pat būtų verta lažintis.
 

eurovizija 2012, eurovizija baku

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai