Now Reading
Laimėk pasikeitimą GATINEAU grožio salone savo Mamai

Laimėk pasikeitimą GATINEAU grožio salone savo Mamai

Laimėk pasikeitimą GATINEAU grožio salone savo Mamai

Laikas.lt

Gegužės pirmasis sekmadienis – svarbiausia šventė mums visiems, nes būtent tada sveikiname savo brangiausias Mamas. Sveikiname sakydami šiltus žodžius, sveikiname gėlėmis, arba paprasčiausiai dėmesiu, kuris Mamoms yra svarbiausia ir gražiausia dovana.

„Laikas.lt“ taip pat nori prisidėti prie šios šventės ir vieną savo skaitytojų Mamą padaryti dar gražesne nei dabar. Net ne gražesne – laimingesne, nes grožio procedūros suteikia ne vien grožį, bet ir pasitikėjimą savimi, kuris kartais sumažta dėl nuolatinių darbų.

Todėl kartu su mūsų partneriu – grožio salonu GATINEAU, kurio kosmetologė-visažistė Nora Vanagaitytė mūsų skaitytojus konsultuoja grožio klausimais, skelbiame konkursą Mamoms. Konkurso nugalėtoja Mama visą dieną praleis GATINEAU grožio salone, kur jai ne tik bus pakeista šukuosena, bet ir atliktas makiažas, Mama gaus gausybę patarimų, kaip prižiūrėti veido odą ir plaukus. Ir tai ne viskas – Mamos lauks fotografas, kuris įamžins šį pasikeitimą pavasariškose nuotraukose.

Konkurso eiga:

  • iki balandžio 27 dienos (penktadienio) siųskite savo mamos nuotraukas/as ir prirašykite, kodėl Jūsų Mama pati šauniausia ir geriausia. Nuotraukas ir aprašymus dėkite čia https://www.laikas.lt/lt/konkursai/
  • Visą tą laiką balsuokite už savo ar savo draugų Mamas ten pat, paspausdami „Like“ mygtuką. Iš trijų daugiausiai „Like“ surinkusių mamų, GATINEAU išrinks vieną nugalėtoją.
  • Nugalėtoją paskelbsime Motinos dieną – gegužės pirmą sekmadienį – gegužės 6 d.
  • Per mėnesį nuo konkurso rezultatų paskelbimo, Mama turės atvykti į GATINEAU grožio saloną Vilniuje (linkas) ir „atsiduoti“ į salono specialistų bei fotografo rankas.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top