Talentų banke - gyvų piešinių meistrė Jelena (Foto)

Laikas.lt

Jelena Šadrina šiuo metu studijuoja psichologiją ir labai gražiai piešia. Merginos pasakojimas apie save:

„Nuo pat vaikystės mėgau piešti. Šį „talentą“ (žodis kurį vis dar nedrąsiai vartoju) paveldėjau iš savo senelio. Esu be galo dėkinga jam už pirmas piešimo pamokas, kurias gavau būdama dar mažas vaikas. Jis buvo mano pirmasis ir iki šiol paskutinis mokytojas. 

Mokydamasi mokykloje, nusprendžiau, kad noriu stoti į grafinio dizaino specialybę, tačiau tėvams patarus, pasirinkau kitą specialybę, į kurią neįstojau.

 




Ilgą laiką nebepešiau, bet kai po 4 metų pertraukos pasiėmiau į rankas pieštuką, pasipylė ašaros...

Savo piešiniuose dažniausiai vaizduoju skirtingas žmonių būsenas, emocijas ir savo asmeninius išgyvenimus, todėl mėgstu sakyti, kad jie yra gyvi. Kiekviename iš jų slypi tai, ką kiekvienas iš mūsų kadaise patyrė ar patirs: skaudi meilė, kaltės bei gėdos jausmas, pasimetimas, neįtikėtinai įdomus ryšis su kitu žmogumi ir pan.

Vienu metu, buvau susitaikiusi, kad niekada daugiau neišeis kurti, bet šie piešiniai vis dažniau skatina manę susimąstyti, kuria linkme turėčiau eiti.

Piešdama jaučiu, kad gyliai manyje užgniaužta dalis, po truputėli atgyja.. Manau, būtų tikrai nelogiška vėl ją užgniaužti..

Argi ne taip?“

Daugiau Jelenos darbų - nuotraukų galerijoje.

 


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

jelena, jelena šadrina, talentu bankas

Naujausi komentarai
castute
2012-04-05, 19:05
neblogi, siurrealistiški, panašiai mokykloj piešdavau, vienas mėgstamiausių stilių. Idėjų žmogus turi, perpektyvų tikrai yra tik reik padirbėt su technika, nes ji truputį šlubuoja
wenefica
2012-04-05, 09:09
super! Tikrai negalima slept tokio talento juk ;>
yang
2012-04-05, 00:54
Saunuole
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai