Now Reading
Neįtikėtinas mamos Kristinos pasikeitimas GATINEAU grožio salone (Foto)

Neįtikėtinas mamos Kristinos pasikeitimas GATINEAU grožio salone (Foto)

Neįtikėtinas mamos Kristinos pasikeitimas GATINEAU grožio salone (Foto)

Laikas.lt

Pasibaigus Mamos dienos proga surengtam konkursui „Laimėk pasikeitimą GATINEAU grožio salone savo Mamai“ sulaukėme rezultatų, kuriais su jumis šiandien ir dalinamės.

Nugalėtoja, kaip jau buvo skelbta mūsų portale, išrinkta tris dukras užauginusi ponia Kristina.

GATINEAU grožio salone ponia Kristina praleido gerą pusdienį. Pradžioje moteris šiek tiek nerimavo, nes nenorėjo kardinalių pokyčių, kaip ir trumpinti savo plaukų. Pasikeitimo akciją įgyvendinusios meistrės paaiškino jai, kad laimėjimas konkurse „Pasikeitimai“ yra dovana, t. y. laikas, praleistas salone, turi būtų malonus ir naudingas, dėl ko bus atsižvelgiama į jos pageidavimus ir nesiruošiama daryti jokių drastiškų pakeitimų.

 

„Pasikeitimai“ buvo pradėti nuo plaukų. p. Kristinos šukuosena užsiėmė plaukų stilistė Lina Tamošiūnienė: „Labai norėjosi suteikti plaukams daugiau gyvybės, juos pašviesinti, paryškinti. Kadangi prieš tai plaukai buvo dažyti ne profesionaliais dažais, tai spalvos keitimas užtruko pakankamai ilgai, norint tai padaryti tobulai reikėtų dar poros dažymų.“ Plaukai konkurso nugalėtojai buvo pakirpti labai minimaliai – tik galiukai. Kadangi kirpčiukai ir taip buvo per trumpi, kirpėja patarė p. Kristinai juos šiek tiek atsiauginti. Plaukai buvo sugarbanoti stambiomis bangomis, suteikiant plaukams daugiau apimties. „Beje, banguoti plaukai dabar itin madingi, tokią šukuoseną galima pasidaryti ir kasdien, nereikia laukti kokios nors progos. Tokia šukuosena sauteikia romantiškumo, jaunatviškumo…“, – savo darbą komentavo meistrė Lina.

„Poniai Kristinai profesionalus makiažas buvo atliekamas pirmą kartą, todėl sulaukiau iš jos nemažai klausimų apie jai tinkančias spalvas, antakių tvarkymąsi ir t. t.“,- pasakoja GATINEAU grožio salono kosmetologė–visažistė Nora Vanagaitytė. Laimėjusios mamos makiažui buvo parinktos natūralios, šiltos, veidui gaivumo ir skaistumo suteikiančios spalvos

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nors rankų odos bei nagų procedūra ir nebuvo įtraukta į „Pasikeitimų“ scenarijų, GATINEAU grožio salono komanda nusprendė ir šioje vietoje palepinti moterį, kuri, pasak jų, augindama viena tris dukras greičiausiai neturėjo daug laiko sau. Manikiūrą p. Kristinai atliko manikiūro specialistė Diana Lenkovskaja.

Kristina, anot jos įvaizdį keitusių meistrų, atjaunėjo mažiausiai 10 metų. Konkursą laimėjusi mama tokiems pasikeitimo akcijos rezultatams abejinga likti negalėjo – saloną paliko su šypsena ir puikiai nusiteikusi.

GATINEAU grožio salono kolektyvas dėkoja p. Kristinai už pasitikėjimą ir linki ir toliau nebijoti pokyčių.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top