„Loftas Fest“ per Jonines: Paplūdimio zonoje bus išpilta 10 tonų smėlio

Laikas.lt
Organizatorių nuotr.

Analogų neturintis trijų dienų festivalis mieste, „Loftas Fest“, prasideda jau šį penktadienį ir tęsis iki sekmadienio vėlaus vakaro. Nors šis unikalus reivas vyks Vilniaus Naujamiestyje, vandens ir paplūdimio pramogų čia netrūks. Į festivalio teritoriją bus atvežta 10 tonų smėlio, kuriuo bus dekoruojama baseino zona.

„Smėlis bus gražus ir minkštas. Tai išskirtinė proga patirti pliažo malonumus industrinėje aplinkoje“, – sako paplūdimio zonos festivalyje sumanytojas ir viso renginio scenografas Robertas Kalinkinas.
 
Šiuo metu „Loftas Fest“ teritorijoje dirba virš 60 savanorių, kurie padeda įrengti ne tik paplūdimį mieste, bet ir pirmąjį Lietuvoje kempingą po stogu, kino teatrą ir netgi riedlenčių rampą. Ją festivaliui atveža „X Club Shop“ kartu su „Red Bull“.
 
Dar viena „Loftas Fest“ naujiena – festivalio talismanas. Juo tapo iš tarptautinio karvių parado, kuris keliavo po visą Europą, pabėgusi karvė. Ant jos pasirašys visi festivalio atlikėjai. Vėliau ji bus parduota aukcione.

 
Penktadienį festivalį atidarys lietuviai „Empti” ir visame pasaulyje pripažinta nu jazz grupė iš Italijos „Gabin”. Festivalį uždarys niujorkiečiai, tarptautinio lygio žvaigždės „Hercules & Love Affair“. Viso „Loftas Fest“ ant scenos lips apie 200 muzikantų, dainininkų, didžėjų.
 
Daugiau www.loftasfest.lt

joninės, LoftFest'12, Lotas fest

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai