Niekaip nepataisomi vyriški įpročiai

Alfa.lt

Egzistuoja tam tikri elgesio stereotipai, kurių vyras neatsižadės niekada. O moteriai verta žinoti, kokie stipriosios žmonijos pusės įpročiai yra tiesiog nepakeičiami ir kuriais atvejais nėra prasmės nertis iš kailio stengiantis jį perauklėti.

Taigi, vyras niekada nesiliaus:

Dairytis į kitas moteris

Nuo spiginančios saulės žmonės prisimerkia, nuo skriejančių į galvą daiktų stengiasi išsisukti – tokia mūsų prigimtis. Apie stipriosios lyties atstovų žvalgymąsi į moteris galima pasakyti štai ką: tokia jų prigimtis!

Ir tie vyro žvilgsniai, nukreipti ne į jus, o į kitas, visai nereiškia, kad jūsų mylimasis ieško sau naujos draugės. Tokiu būdu stiprėja sveikas vyriškas seksualumas. Jo išrinktosios užduotis – atsipalaiduoti
ir pasitikėti savimi, būti įsitikinusia, kad yra pati geriausia, o visos kitos moterys tik sukelia vyrui grynai pažintinį susidomėjimą.

Pamiršti svarbiausio

Stiprioji lytis mąsto viena kryptimi. Kai vyras susikoncentravęs į moteriai svarbius įvykius, jis sugeba svarstyti logiškai ir analizuoti. Jei jo dėmesys nukrypsta į kažką svarbesnio jam pačiam ir praeina kažkiek laiko, tai jis lengvai pamiršta tai, ką visai neseniai pažadėjo. Kai taip atsitinka, nereikia įsižeisti, tik neįkyriai priminti, kas jums svarbu.

Išmėtyti daiktų

Organizuodami savo gyvenamąją erdvę vyrai vadovaujasi specifine logika, skirtinga nuo moterų. Patikėkite: kas moteriai atrodo chaosas, jos partneriui – lanksti tvarkos sistema, kur viskas guli savo vietose, tiksliau, ištiestos rankos atstumu.

Klausytis nešvankių anekdotų

Pomėgis klausytis nešvankių istorijų ir anekdotų įsišaknijęs vyro prigimtyje ir išsilaiko iki gyvenimo pabaigos. Medicinoje egzistuoja specialus terminas: lytinė identifikacija. Kad įsitvirtintų tarp kitų stipriosios lyties atstovų, „patinas“ privalo atlikti ypatingą ritualą, pavyzdžiui, papasakoti stiprų anekdotą, kad kiti imtų jį laikyti savu.

Girtis

Tai taip pat priklauso prie vyriškų ritualų. Dažnas gyrimasis įgauna ypač ryškų pobūdį, kai kalbama apie vyriškus poelgius ir asmeninius pasiekimus.

Komentuoti moterų vairavimo būdo

Kai vyras sėdi šalia, o jūs vairuojate mašiną, pabunda visi jūsų partnerio instinktai, verčiantys vadovauti vairavimo procesui. Pirma, jis kaip vyras iškart reaguoja į pavojų, tykantį jūsų kelyje. Antra, jis paprasčiausiai negali nutylėti, nes pasąmonėje laiko save viršiausiu ir daugiau išmanančiu.

Mylėti savo motinos

Tai – dar vienas esminis instinktas, ir geriausia su juo susitaikyti kuo anksčiau. Jeigu tai padaryti sunku, moteris gali guostis tuo, kad geri sūnūs paprastai tampa gerais tėvais.
„Išjungti smegenų“

Tai įvyksta, kai kalbate jam apie vieną ir tą patį ilgiau kaip penkias minutes. Vyrų suvokimo procesas išsijungia žaibiškai. Tiesiog jam reikia tam tikro laiko, kad „suvirškintų“ tai, ką išgirdo.

Gerai orientuotis didelėje erdvėje

Tai veikiau privalumas, susijęs su vyrų ir moterų smegenų funkcionavimo skirtumais. Vyrai tūkstantmečius nuolat tykojo ir ieškojo grobio, kurį po medžioklės parnešdavo moteriai, saugančiai ugnį.

Blogai orientuotis uždaroje erdvėje

Pažįstama situacija: jis niekaip negali rasti laikrodžio ar ilgai ieško savo paso. Kad ir kaip keista, tai susiję su vyrų evoliucija: juk jie nuolat medžiojo ir nesėdėdavo urvuose, dėstydami daiktų į lentynėles.

Prastai orientuotis laike

Šiuo atveju kalta fiziologija. Moterys turi ypatingą vidinį laikrodį, sutampantį su asmeniniais ciklais. Vyrai tokio laikrodžio neturi.

Knarkti

Dėl to taip pat kaltas ne vyras, o jo fiziologija. Mylimojo knarkimas kyla dėl minkštojo gomurio sandaros ypatumų.

Užmigti po orgazmo

Maksimalios seksualinės įtampos metu vyro organizme padaugėja serotonino, kuriam būdingas migdomasis efektas. Ne šiaip sau sakoma: po patirto orgazmo vyrui už meilužę tampa mielesnė pagalvė.


vyrai, vyras, vyras ir moteris, vyriški įpročiai, vyrų įpročiai

Naujausi komentarai
Giedrius
2012-07-12, 14:43
Skaitykite moterai. nes apie jus-moterys, mes-vyrai, žinome viską:D
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai