„Šokis hip-hopo ritmu. Revoliucija“ žvaigždė - raumeningas Holivudo naujokas

Laikas.lt

Viena karščiausių Holivudo naujienų – ne tik puikiai atrodantis, bet ir puikiai šokantis buvęs modelis Ryanas Guzmanas, tapęs pagrindiniu naujojo filmo „Šokis hip-hopo ritmu. Revoliucija“ (angl. „Step Up Revolution“) aktoriumi. Treniruotu kūnu pasigirti galintis 24-erių vaikinas dar tik mėgaujasi pirmaisiais šlovės spinduliais, tačiau elgiasi užtikrintai – lyg populiarumas jį lydėtų visą gyvenimą.

Už seksualumą liaupsinamas kino pasaulio naujokas filme „Šokis hip-hopo ritmu. Revoliucija“  vaidina Majamio šokių komandos lyderį. Lankydamasis juostos premjeroje Los Andžele portalui Malecelebnews.com R.Guzmanas teigė, kad jam patiko filme pasirodyti pusnuogiui.
 
„Puikiai jaučiausi šokdamas pusnuogis. Laimei, manęs nenutarė šiltai aprengti daugybe drabužių sluoksnių. Manau, tai jog praktiškai nebuvau apsirengęs, tik padėjo“, – juokėsi aktorius. Tiesa, šokti išsirengę stengėsi bene visi aktoriai, mat filmavimų meto tvyrojo alinantis net 40 laipsnių karštis. „Kai šitaip karšta prakaituoji ką bedarytum. Vien tik mokydamasis choreografiją per savaitę numečiau 7 kilogramus“, – atviravo jaunas vyras. 
 
Visai neseniai, tarsi įrodydamas savo žodžius, kad saugiai jaučiasi pusnuogis, R.Guzmanas nusimetęs marškinėlius pozavo žurnalui „Bello“.
 
Naujausią filmą „Šokis hip-hopo ritmu. Revoliucija“ režisavo jaunas kino kūrėjas Scottas Speeras, iki šiol daugiausiai dirbęs režisuodamas muzikinius klipus. Jis tikino manantis, kad išvaizdaus R.Guzmano kino pasaulyje laukia tokia pati sėkmė, kaip ir pirmojo „Šokio hip-hopo ritmu“ žvaigždės Channingo Tatumo, kuris šiuo metu yra populiarumo viršūnėje.
 
Ugningas šios vasaros filmas „Šokis hip-hopo ritrmu. Revoliucija“ Lietuvos kino teatrus pasieks liepos 27 dieną.
 
Filmo „Šokis hip-hopo ritmu. Revoliucija“ anonsas:
 
 
Beje, šiuo metu Lietuvos šokėjai rungiasi Geriausių Lietuvos šokėjų konkurse, kurį surengė šokių centras „Ro“ ir kino centras „Multikino“. Jau nuo liepos 16 dienos prasidėjo antrasis konkurso etapas, į kurį iš visų 29 dalyvių pateko 16-a žiuri ir publikos favoritų. Finalinės kovos įvyks liepos 26 dieną prekybos ir pramogų centre „Ozas“, kur likę 8 geriausi šokėjai susigrums dėl vertingų prizų ir šlovės.
 
Daugiau informacijos apie konkurso šokėjus: http://www.zipfm.lt/sokis
 
Keletas iš konkurse dalyvaujančių šokėjų pasirodymų:
 
 

Ryanas Guzmanas, šokis hip-hopo ritmu

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai