Now Reading
„Talentų banke“ – keistoji Viktorija ir jos močiutės skrynios aksesuarai

„Talentų banke“ – keistoji Viktorija ir jos močiutės skrynios aksesuarai

„Talentų banke“ – keistoji Viktorija ir jos močiutės skrynios aksesuarai

Laikas.lt

„Esu ekstravagantiškoji, o dar kitaip tariant – keistoji Viktorija. Kodėl tokia? Turbūt nuo pat paauglystės turėjau kūrybos gyslelę, kuri, laikui bėgant, vis veržėsi, veržėsi ir vieną dieną 2011 metais prasiskverbė visai netikėtai..“, – intriguojančiame laiške prisistato šiandienos „Talentų banko“ dalyvė.

Merginos aistra – siuvimas. Amžių nugyvenusios, močiutės skrynioje rastos sagos, šilkinės skaros ir juodasis karoliukas – šie „ingredientai“ dažniausiai įmaišomi į Viktorijos kūrybos kokteilį.

„Kodėl tokios medžiagos ir ką kuriu? Savo nepakartojamų senelių dėka kairiarankė maža mergaitė įsimylėjo adatas, siūlus, virbalus ir audinius. Būdama keturiolikos metų jau mokėjau pasitrumpinti sijoną, o palaidinę paversti dar nematyta, madinga garderobo detale. Su pačiu didžiausiu malonumu ir šiandien su močiute naršau po jos skrynias, ieškodama lobio rytojaus damoms“, – pasakojo savamokslė kūrėja.

Mergina prisipažino, jog turi didelę silpnybę šilkinėms skaroms, o, norėdama atskleisti jų grožį, iš šių aksesuarų kuria kaklo papuošalus: „Jų šilkinės klostės paklūsta mano fantazijos vingiams, kurias užtvirtinu lengva siūle, sagų ir karoliukų paskaninimu. Dažniausiai tik įpusėjus kūrybos procesą sužinau, kas tai bus, todėl mano darbai kaskart paklūsta nuotaikos ir audinio duetui“.

Viktorija teigia turinti savo firminį ženklą, kuris ją „vainikavo ir apipavidalino kaip kūrėją“. Tai – juodasis karoliukas. Būtent tokiu vardu merginos kūrybos galima ieškoti ir internete ( http://www.facebook.com/juodasiskaroliukas).

„Žemai lenkiu galvą prieš klasiką ir juodos spalvos prabangą. Nors šio pavadinimo atsiradimo istorija taip pat turi romantiškąją pusę: istorija apie žmogų, kuris labiausiai uždega, palaiko, praskleidžia svajonės apie išsvajotąją savo studiją, kurioje galėsiu dienų dienas kurti, mėgautis ir džiuginti kitus savo darbais, sparnus“, – pasakoja „Talentų banko“ dalyvė.

Pasak merginos, savo kūrybą ji skiria ne tik įvairaus amžiaus damoms, bet ir džentelmenams, o didžiausias džiaugsmas – sutikti jos darbais pasipuošusį žmogų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Tai – maloniausia akimirka“, – teigia Viktorija.

Daugiau Viktorijos kūrybos – nuotraukų galerijoje


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top