Now Reading
„Talentų banke“ – Milda ir jos rock&roll’iniai mezginiai (foto)

„Talentų banke“ – Milda ir jos rock&roll’iniai mezginiai (foto)

„Talentų banke“ – Milda ir jos rock&roll'iniai mezginiai (foto)

Laikas.lt

Šiandien „Talentų banke“ pristatome dalyvę Mildą, kuri, kaip pati juokauja, nors pasenti dar nespėjo, tačiau tiesiog dievina mezgimą. Mergina nusprendė savo darbų daugiau neslėpti spintoje ir visai neseniai sukūrė  megztų drabužių bei aksesuarų brand’ą „Mildloops“.

„Pavadinimas „Mildloops“ – tai žodžių žaismas, kuris reiškia ir švelnios kilpos, ir Mildos kilpos, mezgėjų kalba, Mildos akys. Toks pavadinimo įvairiapusiškumas atskleidžia pagrindinę idėją – kūriniai švelnūs, minkšti ir, be abejo, megzti ir daromi mano, Mildos, rankomis“, – pasakojo mergina, talentą ir pomėgį megzti perėmusi iš savo šeimos.

„Viskas prasidėjo, kai dar buvau visai maža. Kaip reikšmingesnį kūrinį atsimenu pirmąjį savo megztinį, kurį pasidariau būdama trečiokė. Pas mus šeimoje mezgimas, kūryba perduodama iš kartos į kartą. Turėjau daug mokytojų ir daug įkvėpėjų šalia. Bet mane labiausiai sudomino ir įtraukė mada – galutinis rezultatas, galutinis vaizdas ir paliekamas įspūdis. Mada man – kaip muzika. Jei groja rock&roll‘ą – super! Tada ji pasidaro ne tokia laikina ir vienasezonė, nes savyje neša mintį, jėgą, turi išliekamąją vertę. Be to, madą matau tik linksmą, šmaikščią, „kietą“, labai seksualią! Jokio liūdnumo ar melancholijos!“, – šypsojosi Milda.

Kūrėja neslėpė, jog jos „kūdikis“, vardu „Mildloops“, – gebėjimų ir pomėgių junginys, kuris, nors dar ir mažutis, tačiau yra labai guvus ir nori labai daug. Milda teigė, kad, prieš imdamasi darbo, šimtus kartų apgalvoja kiekvieną detalę, bando įsivaizduoti, kaip su jos kūriniu atrodytų elegantiška dama ar festivalyje siaučianti menininkė.

„Man svarbu, kad žmogus įsigyjęs „Mildloops“ pagalvotų, jog tai buvo puiki investicija. Laikas ir darbas parodys, kuo tapsim. Bet tikslas yra originalūs mezginiai, kurie palieka įspūdį! Na, tokie su rock&roll’u“, – ateities svajomis ir planais dalinosi mergina.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Daugiau Mildos darbų galite rasite adresu: https://www.facebook.com/Mildloops

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top