Now Reading
„Penktadienio DJ“ grojaraštis startuoja kartu su Dj ROADSMAN (K.U.B collective)

„Penktadienio DJ“ grojaraštis startuoja kartu su Dj ROADSMAN (K.U.B collective)

„Penktadienio DJ“ grojaraštis startuoja kartu su Dj ROADSMAN (K.U.B collective)

Laikas.lt

Gerbiami muzikos mylėtojai ir visi tie, kurie neįsivaizduoja savaitgalio be muzikos, šiandien pradedame naują muzikinę rubriką „Penktadienio DJ“, kuri turėtų praskaidrinti Jūsų savaitgalį muzikuojančių žmonių rekomendacijomis. Čia kuriame erdvę atradimams:  aptiksite kažką naujo ar sužinosite, kokią muziką, iš tiesų, klauso Jūsų mylimi atlikėjai?.. Kiekvieną penktadienį Jums atnešime po vieną muzikos kūrinių kokteilį iš vieno, kaskart kito, muzikanto, diskžokėjo ar kito, į muzikos pančius įsipainiojusio žmogaus rankų. 

Šiandien, debiutinis „Penktadienio DJ“ vakaras – keliam muzikinio kokteilio taurę į Jūsų gerą nuotaiką ir siunčiame linkėjimus iš Kauno. 10 rekomenduojamų muzikos kūrinių specialiai Laikas.lt skaitytojams šiandien perduoda didžėjus ROADSMAN iš Kauno. Drum’n’bass ritmų mėgėjams šis vardas turėtų būti gerai žinomas, šiuo metu savo repertuarą paįvairinantis bass, techno, garage, house, UK funky, dubstep, breaks ir old school electro muzikos „mikstūromis“. Dj scenoje ROADSMAN tikrai nėra naujokas, daugiau nei 8 metus plokšteles sukantis po K.U.B. Collective vėliava. Kaip žinia, pastaroji komanda smarkiai išjudina Kauno, ir ne tik jo, muzikinį-pramoginį gyvenimą. Jie nesikuklindami gali pasigirti visa virtine suorganizuotų didelio masto renginių ir festivalių, tarp jų ir visiems gerai žinomi „Insanitus“, „Spartakiada“, „Terra“, „Prisukamas abrikosas“, „Kubos Partizanai“ ir kiti. 

Šiam penktadieniui ROADSMAN rekomenduoja:

1. Com Truise muzika, įkvėpta 80 deš. filmo „Miami Vice“ ir Davido Hasellhoffo („Safeguards“) vaidybos. Analoginių sintezatorių „gykas“, galintis perrašyti The Drive filmo takelį.

2. Kodėl kilo toks šurmulys dėl „Disclosure“? Pastarasis jų kūrinys puikus pavyzdys, kaip galima meistriškai laviruoti ties pop muzikos riba ir nesusitepti. Tikriausiai tai ir yra jų paslaptis.

3. Nesenstanti klasika iš „Mount Kimbie“:

4. Tikra audio kelionė nuo pradžių iki… Neveltui „Throwing Snow“ turuoja kartu su „Bonobo“, „Atom for peace“ ir kitais.

5. Nesenai buvęs mūsų renginių serijos svečias, jaunasis bass muzikos talentas „Graphics“, su savo ilgai lauktu melodinguoju – „I know you’re ready“.

6. Greitai pasirodysiančio Vokiečių „techno“ muzikos virtuozo „Benjamin Damage“ albumo varomasis cilindras.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

7. Niūrūs ateities megapolio peizažai pagal „Dark Sky“.

8. Pastato ant kojų, net labiausiai pavargusius šokių aikštelėje.

9. Long life drum and bass! Prisipažįstu – jau retai beklausau dnb, bet kai tai darau, dažniausiai klausau tokio.

10. „Chemical Brothers“ prieš daugiau nei dešimtmetį nuspėjo muzikos ateitį. Nerealus kokteilis iš techno, electro, bass ir net psy elementų. Šis kūrinys buvo nederamai užgožtas albumo didžiaisiais hitais, tad verta nupūsti nuo jo dulkes tinkamu diskotekos momentu.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top