Now Reading
„Penktadienio DJ“: Kamy repo skanėstai (video)

„Penktadienio DJ“: Kamy repo skanėstai (video)

„Penktadienio DJ“: Kamy repo skanėstai (video)

Laikas.lt

Teisingo repo niekada nebus per daug! Vienas įdomiausių lietuviško hiphopo projektų Dee & Kamy šeštadienio naktį sostinės „Studio 9“ pradės naują repo kultūrai dedikuotą renginių ciklą „RAPetizer“. Šiandien dueto narys Kamy dalijasi itin mėgstamais muzikiniais skanėstais. Gero RAPetito!

Pete Rock & C.L. Smooth – One In A Million

Džiazo harmonijos ir nuotaikų persmelktas kūrinys. Gražiausias kada nors girdėtas Brother Jack McDuff dainos „Electric Surfboard“ sample flipas. Beje, šiuo kūriniu didžiuojasi bei laiko vienu geriausiu savo darbu pats Pete Rock dainos prodiuseris.

Rakim – Juice

Visiems kaip malda žinoma kūrinio pradžioje grojanti boso linija klausytoją vėliau nuneša į pačius giliausius funk vandenis. Tai filmo „Juice“ garso takelis, kuris tapo BBoy klasika ir Rakim parašu.

A Tribe Called Quest – Oh My God

Klasikinė trijulė suformavo savo stilių sempluodama įrašų kompanijos „Blue Note“ muziką ir pritaikydama tai savam formatui, kas juos smarkiai išgarsino ir išpopuliarino. Vieni svarbiausių purvinų džiazo bytų ir raimų propaguotojų šioje žemėje.

2Pac ft. Digital Underground – I Get Around (Live)

Tikėtina, kad taip atrodys „Studio 9“ šeštadienio naktį. Tai vienas iš tų gyvų pasirodymų, kuris sukelia šiurpą visame kūne. Labai seniai klausytas ir pamirštas Pacas. Ačiū mergaitei, kuri man jį priminė iš naujo!

Leaders Of The New School – What’s Next

Dar viena nerūdijanti hiphopo klasika. Išleista dar tada, kai Busta Rhymes buvo jaunas ir be vairuotojo pažymėjimo. Ypatingai rekomenduočiau paklausyt tiems, kurie šio atlikėjo kūrybą pažino tik 2000-aisiais ir vėliau.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


„Studio 9“ savaitgalis:

  • Rugsėjo 13 d. (penktadienis)

Love In Slow Motion: Moon Boots

Moon Boots (French Express, USA), Martin Virgin (Love In Slow Motion), Stepan Bitus (Monsoon Season, Love In Slow Motion)

  • Rugsėjo 14 d. (šeštadienis)

RAPetizer: Dee & Kamy live!

Dee & Kamy, Patamsių Gaivalai


Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top