Now Reading
„Penktadienio DJ“: neriam giliai su CRange

„Penktadienio DJ“: neriam giliai su CRange

„Penktadienio DJ“: neriam giliai su CRange

Laikas.lt

„Penktadienio DJ“ rubrikoje – house muzikos entuziastas ir didžėjus CRange. Internetinio portalo bei radijo stoties „Tanzen.“ vadovas kartu su Londone įsikūrusiu kolega Santi Touch kviečia į penktadienio šokius su house’o didmeistriu Charles Webster. Prieš tai apšilimui – keli naujausi CRange muzikiniai atradimai.

Detroit Swindle – B.Y.O.

Mano nuomone, labiausiai sužibėjęs ir progresavęs deep house duetas per paskutinius porą metų. Olandus pirmą kartą pastebėjau 2012 metais, kai Jimpster leiblas „Freerange Records“ išleido jų EP pavadinimu „Creep“. Ir tai davė neabejotinų vaisių. Nuo tada projektas sparčiai progresavo, o rezultatas – debiutinis albumas „Boxed Out“, kuris neabejotinai lyderiauja mano grojaraštyje. Pasirinkau titulinį kūrinį, nors verta paminėti ir „Me, Myself & You“ ir „Shotgun“.

Shur-I-Kan – Jazz Club (Max Graef Remix)

Visi klykia iš džiaugsmo, koks Max Graef nuostabus, kokia puiki jo muzika! Jaunasis vokietis per keletą metų išgarsėjo taip, kad net jau dabar lyginamas su tokiais prodiuseriais kaip Motor City Drum Ensemble. Ir ne be reikalo, jis tai įrodo savo muzika. Šis talentas visai neseniai išleido debiutinį savo albumą „Rivers Of The Red Planet“, kuris labiau skirtas klausymui, nei šokiams. Todėl, renkuosi mano kolegos šio penktadienio vakarėlyje Santi Touch leidybinės kompanijos „EleFlight Records“ išleistą jo remiksą senam deep house vilkui Shur-I-Kan.

6th Borough Project – In Your Arms

Priešingai nei pirmieji du, „6th Borough Project“ savo veiklą pradėjo prieš 6 metus. Tad, daugeliui deep house ir disco muzikos mėgėjų tai jau žinomas duetas, susidedantis iš The Revenge (Graeme Clark) ir Craig Smith. Pasirinkau jų kūrinį „In Your Arms“, kuris reklamavo kovo mėnesį pasirodžiusį antrąjį projekto albumą „Borough 2 Borough“. Albumas skamba išties šauniai.

Kez YM – Amplified Soul

Kazuki Yamaguchi – toks tikrasis šio prodiuserio vardas. Šiais metais jis išties driokstelėjo. „Faces Records“ išleido „Roots Bound EP“. Renkuosi „Amplified Soul“. Jūs tik paklausykite koks grūvas! Puikus ritmas, riebus bosas – viskas žiauriai dera! Pelnytai šiame tope.

Motor City Drum Ensemble feat. Stee Downes – There‘s A Truth

Tarp naujesnių darbų įmaišau vieną senesnį, tačiau neseniai atrastą. Gaila, kad MCDE negalėjo atvykti į Vilnių, tačiau tokio prodiuserio reikia laukti sukandus dantis. 2010 metais „Raw Cuts Vol. 1“ kompiliacijoje išleistas kūrinys. Puikiai tinka šokių aikštelei, o Stee Downes balsas visa tai dar labiau pagyvina! Gonna keep on!

La Fleur – Kattflickan (Art Of Tones Remix)

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Paskutinis, tačiau, anaiptol, neprasčiausias. Prancūzas Art Of Tones kuo toliau, tuo labiau pradeda patikti. Praktiškai viską, ką išleido praeitais metais – grojau nuolat. Na, o čia, metams prasidėjus, jis meta tikrą kozirį! Gerai muzikai daug žodžių nereikia…


Studio 9 savaitgalis:

  • Gegužės 2 d. (penktadienis)

Tanzen. Pres. Eleflight Records Night w/ Charles Webster

Charles Webster (UK), Santi Touch, CRange

  • Gegužės 3 d. (šeštadienis)

Música Feliz

Deep Inc, Antanas, Mantas Dusty


Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top