Now Reading
Aminata ir GeraiGerai pristato naują vasarišką kūrinį

Aminata ir GeraiGerai pristato naują vasarišką kūrinį

Aminata ir GeraiGerai pristato naują vasarišką kūrinį

Prieš dvejus metus latvė Aminata su kūriniu „Love Injected“ triumfavo „Eurovizijos“ scenoje. Šviežias skambesys tuomet atnešė penktąją vietą ir pripažinimą tarptautinėje muzikos scenoje. Šiandien pristatome jos ir prodiuserio GeraiGerai bendrą darbą, dainos „Fighter“ remiksą.

„Šis kūrinys, tai lyg manifestas sau pačiai, primenantis, kad visos blogybės anksčiau ar vėliau praeina ir niekada negalima pasiduoti. Aš darysiu, ką darau, nesvarbu, kaip bus sunku, žinau savo svajonę ir kovosiu dėl jos, neskaičiuodama nei jėgų, nei laiko“, – apie dainą „Fighter“, kuri pateks į šiemet pasirodysiantį albumą „Red Moon“, pasakojo Aminata.

Dainininkė teigia, kad su GeraiGerai susipažino dar žiemą, tačiau pasiruošimas „Eurovizijai“ ir darbas prie albumo neleido užsimegzti rimtesniam dialogui. „Kai darbų sumažėjo, perklausiau paskutiniuosius GeraiGerai kūrinius ir man jie labai patiko. Jis turi naujovišką muzikinis požiūrį ir su juo labai lengva dirbti. Supratau, kad tai būtent tas žmogus, kuriam noriu patikėti „Fighter“ remiksavimą.“


GeraiGerai, Monikos Markevičiūtės nuotr.

GeraiGerai tikina, kad Aminata yra mėgstamiausia Latvijos atlikėja, tad su malonumu nėrė į bendrus darbus ir ateityje tikisi daugiau panašių projektų. „Didžiausia užduotis buvo tai, kad nestandartinio ritmo kūrinį reikėjo transformuoti į šokinį hitą. Tačiau panašu, kad pavyko ir dabar man klausant prieš akis iškyla šiltos vasaros naktys, apšviestos gatvės ir iš automobilių visu garsu skambanti muzika.“

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Artimiausiuose prodiuserio planuose vaizdo klipas kol kas dar nepasirodžiusiam kūriniui „Iš Kosmoso“, kuris įrašytas su vokaliste Audrone. Tiek šį, tiek Aminatos remiksą atlikėjas žada pristatyti festivalyje „Galapagai“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top