Now Reading
Jūsų virtuvei – tik tai, kas geriausia

Jūsų virtuvei – tik tai, kas geriausia

Jūsų virtuvei – tik tai

„Franke“ keramikinės plautuvės (nuotr. Gamintojo)

Keramika skaičiuoja jau ne vieną tūkstantį metų, tačiau mūsų dienomis ji tobulesnė ir gali būti pritaikyta būtent virtuvei.

„Franke“ keramikinės plautuvės pagamintos iš „Fraceram“ – itin patvarios specialios medžiagos. Jei lygintume su tradicinėmis keramikinėmis plautuvėmis, „Franke“ keramikinės plautuvės paviršius yra labai kietas ir tvirtas, todėl pjaustant ar krintant daiktams jis visada išlieka toks pats.

„Ir svarbiausia – šių plautuvių paviršius yra higieniškas ir lengvai valomas“, – tikina „Franke“ atstovas Lietuvoje Remigijus Nacevičius. „Todėl keramikinės plautuvės virtuvėje yra pats puikiausias sprendimas! Estetika, klasikinis stilius ir modernumas viename“. Pasak jo, keramikinė plautuvė – tai yra geriausia, ką šiandien galima pristatyti virtuvėje.

„Šios plautuvės sunkiai braižosi ir yra atsparios smūgiams, – privalumus vardija R. Nacevičius. – Jos išlaiko 1 kilogramą sveriančio metalinio rutuliuko smūgį iš pusės metro aukščio, tad paprasti daiktai, krentantys buityje, šios plautuvės nesudaužys“.

R. Nacevičius pabrėžė, kad didelis dėmesys yra skiriamas šių plautuvių detalėms: nerūdijančio plieno paspaudžiamas mygtukas, skirtas ventilio uždarymui bei atidarymui, estetiškos ir lengvai išimamos perpylimo grotelės ir kt. – visa tai verčia džiūgauti modernios išvaizdos bei išskirtino dizaino mylėtojus.

„Franke“ keramikinės plautuvės gaminamos Vokietijoje, jai taikomi aukšti gamybos standartai ir kokybės reikalavimai. Keramika ir paviršius specialūs: atsparumas smūgiams yra deklaruojamas išskirtiniu „Franke“ patentu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Septynios blizgios ir matinės spalvos bei gausybė modelių – „Franke“ viską apgalvojo.

„Kiekvienas žmogus ras ir prisitaikys keramikinę plautuvę pagal savo modernios ar klasikinės virtuvės stilių, spalvą, dydį, funkcionalumą bei savo poreikius, – teigė R. Nacevičius. – Dar prieš trejus metus keramikinės plautuvės buvo prabangos prekė. „Franke“ ir konkurencijos dėka jos tapo prieinamos plačiam žmonių ratui. Šiandien visi gali džiaugtis tuo, kas geriausia“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top