Now Reading
Kalėdinės dovanos: idėjos, kurios tiks vyrams ir moterims

Kalėdinės dovanos: idėjos, kurios tiks vyrams ir moterims

Kalėdinės dovanos: idėjos

Kalėdos – viena gražiausių, ryškiausių ir įsimintiniausių metų švenčių, kurios neįsivaizduojamos be dovanų. Artėjant šiai dienai, dažniausiai ruošiamės jau iš anksto – ieškome kalėdinių dovanų idėjų, patiekalų receptų, ką apsirengti tą dieną ir t. t. Tačiau vis dėlto kartais taip nutinka, jog dovanų idėjų galvoje – lygiai nulis. Todėl, šiandien pateikiame Jums dovanų sąrašą, ką dovanoti moterims ir vyrams

Kalėdinės dovanos vyrams

Ieškantiems išskirtinės ar įdomesnės kalėdinės dovanos vyrui, siūlome šias idėjas:

  • Dovanų rinkinys „Kvepalai“

Rinkinyje rasite po penkis Jai ir Jam kvepalų pavyzdžius, kurie suteiks galimybę atrasti ir mėgautis patinkančiu aromatu! Dvelkiantys žaisminga elegancija, paslaptingumu ir pulsuojantys jėga – aromatai, padėsiantys atsiskleisti Jo ir Jos asmenybei bei charakteriui!

  • Virtualios realybės pramogos

„V-R Shop“ – tai pirmoji virtualios realybės žaidimų salė Lietuvoje. Dalyviai, užsidėję specialius akinius, atsidurs kitoje realybėje, kur jų lauks nepamirštami pojūčiai! Atsidurkite ten, kur visada svajojote. Aplankykite tas vietas, kuriose norėjote pabuvoti. Padarykite tai, ko dar neišdrįsote. Ne tik valdykite savo herojų kompiuterio monitoriuje – būkite herojumi. Tai dabar galite patirti su virtualios realybės akiniais! Atvykusieji galės rinktis iš daugiau nei 100 žaidimų!

  • Šuolis su virve

Tai šansas patirti laisvo kritimo jaudulį! Neprireiks nei ilgo instruktažo, nei lėktuvo – šuoliui su sertifikuota įranga per keletą minučių paruoš ir saugumo taisykles paaiškins ilgametę alpinistinę patirtį turintis profesionalus instruktorius. Šuolis vyks nuo Trijų mergelių tilto, kurio aukštis – apie 32 metrai – daugmaž toks pat, kaip 11 aukštų namo. Tad adrenalino tikrai netrūks! Atsistojus ant tilto turėklo beliks susikaupti, įkvėpti ir… Atsispirti!

Kalėdinės dovanos moterims

Kūrybiškos sielos damoms, rekomenduojame šias kalėdines dovanas:

  • Biokosmetikos gamybos pamoka

Biokosmetikos gamybos pamokoje atvykusioji sužinos, kaip lengvai gamtos dovanos gali pakeisti sintetinę kosmetiką. „BIOCOS academy“ atskleis gamtos dovanų naudą, jų naudojimą kosmetikoje bei išmokys pasigaminti natūralių priemonių: veido kremų, kūno balzamų, plaukų kaukių. Namo dalyvė neišeis tuščiomis – sau pasigamins 2 natūralias rankų darbo kosmetikos priemones iš aukštos kokybės nerafinuotų aliejų, gėlių vandens, eterinių aliejų. Be to, laukia dovana! T. y. Kvapni gėlių dulksna natūraliam veido drėkinimui.

  • Stebuklingas plūduriavimo seansas

Tyrimais įrodyta, kad laikas, praleistas plūduriavimo kapsulėje, atsiribojus nuo jutiminio pasaulio, žmogui nepaprastai naudingas: atsipalaiduoja įsitempę raumenys, gerėja miego kokybė, mažėja skausmas, stresas ir nerimas. O svarbiausia, jog didėja kūrybiškumas, tad kūrėjoms, tai puikus būdas gauti įkvėpimo naujiems darbams! Kapsulėje esantis 35 laipsnių vanduo yra prisotintas 500 kilogramų magnio sulfato „Epsom“ druskos. Plūduriuojama visiškoje tyloje ir tamsoje – tai itin sustiprina procedūros poveikį.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

  • Namų kvapo gamybos dirbtuvės

Užsiėmimo metu dalyviai gamins kvapus, kurie ne tik pripildys namus nuostabaus aromato, bet ir taps puikia aromaterapine priemone (padės nuo nemigos, streso, išsiblaškymo ir kitų emocinių negalavimų; tiks ir peršalimų profilaktikai). Namų kvapai bus gaminami iš eterinių aliejų, natūralių augalų ir ekologiško sojų vaško. Užsiėmimo metu dalyviai „degustuos“ aromatus ir kurs individualų kvapo receptą.

Vėliau sukurtas namų aromatas bus kietinamas vašku ir it paveikslas išmarginamas natūraliais gamtos turtais – gėlių žiedais, akmenėliais, augalų lapeliais, prieskoniais ir kt. Sukurtas namų kvapas maloniu aromatu džiugins įvairias namų erdves – svetainę, spintą ar vonios kambarį.

Kalėdos yra šilčiausios metų šventės, kurios sušildo širdį ir sielą, dėl aplinkinių meilės, rūpesčio ir mielų dovanų. Tad dovanokite artimiesiems naujus įspūdžius ir patirtis, kurios atmintyje išliks ilgam!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top