Now Reading
Talentų banke – vaikiškus drabužėlius kurianti Živilė

Talentų banke – vaikiškus drabužėlius kurianti Živilė

Talentų banke - vaikiškus drabužėlius kurianti Živilė

Laikas.lt „Talentų banke” – Živilė, kurianti ekologiškus vaikiškus drabužėlius.

Flaxkids„Tikriausiai tai, kas tikra, kas giliausiai širdy, – mums pasako vaikai. Jie yra didžių darbų įkvėpėjai. Iš pradžių mano siūtais vaikiškais krikšto drabužėliais puošėsi mano pažįstamų vaikai, vėliau klientų ratas plėtėsi, darbo su krikšto rūbeliais ypač vasarą buvo daug. Rinkausi natūralius audinius – rudeniui ir žiemai dažniausiai vilną, šiltesniems orams – liną, medvilnę. Kai vėl pasipylė draugų pagyros, nauji užsakymai, išdrįsau išeiti į viešumą – taip gimė FLAXKIDS.

Šiandien stengiamės vadovautis dviem pagrindinėmis taisyklėmis – pirma, drabužėliai turi būti ne tik stilingi, gražūs, bet ir patogūs, antra, nechaltūrinam ir naudojam tik natūralius audinius – daugiausiai vilną, medvilnę ir, aišku, liną“, – Laikas.lt pasakoja Živilė.

Labai greitai pasirodys pirmoji Živilės rudens-žiemos kolekcija, o kol kas jos drabužėlių galite užsisakyti Facebooke, taip pat FLAXKIDS jau galite įsigyti: Vilniuje „Svajuko dramblionėje“, Kaune „Monos“ galerijoje, parduotuvėse „Mykoliukas“, „Cocone“, Panevėžyje, Dariaus ir Girėno g. 2, prekybos centre „Žara“, parduotuvėje „Komisėlis Mažyliams“. Taip pat su kūrėja galite susisiekti elektroniniu paštu [email protected]


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top