Talentų banke - Milvydės dažų kvapas
Milvydė
2012-03-14, 21:19
Visų pirma labai noriu padėkoti komentatoriams. Ačiū už gražius žodžius. Priverčiate nusišypsoti. Tikiu,kad žvelgiate giliau.... AČIŪ. :) Na, o dabar atsakymas Įdomaujančiajam. Deje neteko.. Bet Eidrigevičiaus kūryba labai žaviuosi. :) Noriu pridurti,kad man nereikia pavyzdžių. Jei žiūrėčiau į kitus darbus ir semčiausi idėjų,mano darbas jau nebebūtų manasis. :) Noriu kurti tai kas neegzistuoja,paversti bent savąjį pasaulį kitokiu... Deje.. Ne visi mano darbus supranta, bet kas supranta ir vertina.. Ah, tiesiog gera tokius žmones sutikti. :)
2012-03-14, 15:03
Autorės norėtųsi paklausti, ar tekę jai augti su V. Žilinskaitės knygomis, prie kurių iliustravimo prisidėjo S. Eidrigevičius? Žvelgiant į kūrybą, toks klausimas kilte kyla :) Bet kuriuo atveju linkiu saviišraiškinės sėkmės!
Pasaga
2012-03-13, 17:57
Tavo kūriniai toki saviti, toki ... Kurius gali išgyventi tik nuolat svajonėse skrajojantis žmogus. Matau jog moki gyventi.. Esi labai talentinga. :)
2012-03-12, 16:32
Jėga! Labai gražu. Man ir pačiai patinka ką nors nerealaus papaišyti - kokį fantazijų pasaulį. Šaunuolė! Linkiu sėkmės! :)
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai