Now Reading
Talentų banke – padarėlių tarpininkė arba grafikė Vaiva (Foto)

Talentų banke – padarėlių tarpininkė arba grafikė Vaiva (Foto)

Talentų banke – padarėlių tarpininkė arba grafikė Vaiva (Foto)

Laikas.lt

Kaip sako nauja „Talentų banko“ dalyvė Vaiva, kūryba yra meditacija ir pabėgimas nuo realybės. Ji nuolat stebisi, kai mato keistus padarėlius piešiančią savo ranką. Vaida plačiau apie save:

Piešiau nuo mažų dienų, tačiau tai tebuvo vaiko teplionės. Tikrasis kūrybinis proveržis įvyko man besimokant 10 klasėje. Mano sritis – grafikos darbai. Dailės mokytoja ėmėsi mane „globoti“. Pradėjau dalyvauti įvairiuose konkursuose, parodose. Didžiausi pasiekimai: Žemaitijoje vykstančio S. Riaubos konkurso laureatė (išrinkta, kaip geriausia grafikė) bei Jaunųjų dailininkų akademijos laimėtoja (taip pat savo krašte. Kai baigiau mokyklą, baigėsi ir visi laimėjimai, pagyrimai. Nesu baigusi jokių dailės studijų. Man buvo sakoma, kad iš meno neįmanoma pragyventi. Paklausiau aplinkinių, bet ar tai nebuvo klaida?.. Susidariau įspūdį, kad tie padarėliai-būtybės tiesiog nori mums pasirodyti ir naudojasi manimi kaip tarpininku. Džiaugiuosi kiekviena jų sukelta šypsena žmonių veiduose…

Daugiau Vaivos darbų galite rasti mūsų nuotraukų galerijoje, Facebook’e ir Paveikslai.lt


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top