Search Results for: "GO9"
Penktadienį sostinės prekybos centre „GO9“ įsikūrusi „Studio 9“ erdvė trečiąkart taps didžiuoju „GO9 Club“ su 200 m² šokių aikštele, tikram klubui būtinais techniniais sprendimais ir itin ryškia šokių muzikos žvaigžde iš užsienio.
Penktadienį sostinės prekybos centre „GO9“ įsikūręs restoklubas „Studio 9“ kardinaliai pasikeis ir klubinėtojus pakvies į vienos nakties klubą „GO9 Club“. 200 m² šokių aikštelė, 2 barai, daugiau nei 20 kilovatų garso, itin moderni LED apšvietimo sistema. Visi šie sprendimai jaukumu išsiskiriančią erdvę pavers įvariomis spalvomis žėrinčiu ir ne mažiau įspūdingai skambančiu klubu. Renginio organizatoriai lankytojų patogumui netgi žada įrengti papildomą rūbinę, kuri užtikrins drabužių saugumą.
Vištieną supjaustyti kubeliais ir užpilti kefyru. Palikti pastovėti bent valandai. Miltus sumaišyti su druska ir įpjaustyti sviestą. Tada pirštais trinti, kol susitarys trupiniai. Pilti vandenį ir išminkyti tešlą. Suvynioti į plėvelę ir dėti į šaldytuvą. Morkas supjaustyti juostelėmis. Sviestą išlydyti, suberti morkas ir patroškinti, vėliau suberti žirneliu ir dar patroškinti (jei trūks drėgmės, tai galima įpilti šlakelį karšto vandens). Vištieną nukošti, sumaišyti su druska ir prieskoniais.
Išplakite kiaušinius, sukrėskite varškę, sugrūstą česnaką ir gerai išmaišykite. Stambia tarka tarkuotą sūrį suberkite į masę ir dar kartą permaišykite. Šis kiekis numatytas vidutinio dydžio stikliniam indui, taigi galite varijuoti kiekiais priklausomai nuo formos ir ragausiančių armijos dydžio.Indą išklokite kepimo popierium, sukrėskite masę, šaukštu išlyginkite viršų ir gausiai užberkite sezamo sėklomis, susmaigstykite pomidoriukus ir pašaukite orkaitėn. Kepti siūlyčiau apie 40-45 min. 200 C laipsnių temperatūroje.
Citrinos sultis sumaišyti su aliejumi, rozmarinu, druska, pipirais, ir užpilti ant vištienos. 4 valandas laikyti šaldytuve, kelis kartus apversti, kad įsigertu. Likusį alieju pakaitinti didelėje keptuvėje ir vištieną apkepti iš abiejų pusių. Paskui ištirpinti 200 ml vandenyje vištienos sultinį ir supilti ant vištienos. Kepti 25 min. orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje.
Ne vieną įsimintiną naktį savo lankytojams spalį pasiūlęs sostinės šokių salionas „Studio 9“ žengia į lapkritį. Prekybos centre „GO9“ įsikūrusi kūrybinė erdvė šį mėnesį klubinėtojus vilios subalansuota programa, kurios pagrindiniai akcentai – net dviejų Niujorko įrašų kompanijos „DFA Records“ atstovų vizitai ir turiningos šeštadienio naktys.
Visą vasarą praleidęs erdvioje terasoje, savaitgalį su veiksmu joje atsisveikina ir naujam sezonui po stogu sugrįžta sostinės Gedimino prospekte įsikūręs šokių salionas „Studio 9“. Vilniaus klubinėtojų pamėgta vieta savaitgalius vėl pradės ketvirtadienį, o jų metu pažindins lankytojus su aktualia šokių muzika, įdomiais klubinės kultūros veikėjais iš viso pasaulio ir netikėtomis renginių idėjomis.
„Robert Kalinkin“ mados namų „Cruise“ kolekcijos nuotraukos – šmaikščios kelionės po tolimas, magiškas ir egzotiškas vietas – ir nesvarbu, kad tik mintyse. Trapi, švelni šokėja ir didžiulis ją lydintis paukštis – ši pora skamba tarsi iš pasakos. Tačiau žinomai balerinai Simonai Paciukonytei įsikūnijimas į vaidmenis bei darbas prieš kameras nėra naujiena, tad ir naująjį partnerį ji priėmė kaip savą
Kovo mėnesį baigusi įspūdinga „GO9 Club“ naktimi, sostinės kūrybinė erdvė „Studio 9“ balandį ruošiasi nemažinti tempo ir pristatyti Vilniaus klubinėtojams ne vieną įdomų pasiūlymą su ryškiomis klubinės kultūros asmenybėmis iš užsienio.